Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharsis123

jak go osmielić,

Polecane posty

Man nadzieję ze ktoś z was ma dobry i skuteczny patent na takiego faceta: Niesmiały, małomówny, tajemniczy, nie miał i nie ma dziewczyny. Z normalniej kochającej się, pełnej rodziny 1.Kumplowałam się z nim 3 lata 2.Pisałam z nim 3 lata listy bo był daleko(w listach wyszło na to ze chcemy byc razem jak wroci ale skonczyło sie na kłótni) 3.Wrocił do mojej miejscowości na stałe, na nastepny dzien poszłam sie z nim przywitaC, gadało sie fajnie, wziął ode mnie mój nr telefonu. 4.Od tamtego dnia piszemy do siebie smsy i na gg tak po koleżensku np"co u ciebie, co porabiasz?"(ON ZAWSZE ZAGADUJE PIERWSZY) 5.Zaproponowałam mu 2 razy spotkanie ale stwierdził ze nie ma czasu bo ciągle musi gdzies wyjsc albo coś. Dobrze wie ze cos do niego czuję i albo gra umyślnie mnie lekcewarząc albo ma na serio mnie gdzieś(to po co do mnie zagaduje jak siedzę na gg...?) Jak mam do nie go dotrzec????jak go zdobyć?Pomóżcie:)

Gość Larry Lurex
pocałuj go

Gość ktossss
podejdz nago pod jego okno i zaspiewaj "przybyli ułani pod okienko..."

Gość sdkcnmsnmc
Zaproponuj mu seks bez zobowiązań :P .

Gość PO PROSTU GO OLEJ
naprawdę- nic tak nie działa na płeć przeciwną jak obojętność. Przestań do niego pisać, jak się odezwie na gg, to grzecznie odpisz jednym zdaniem, poczym powiedz,że nie masz czasui zniknij..... przylezie do ciebie na kolanach

Gość CiemnoOkiBrunetZklasą
albo zrób mu laske