Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabella_21_s

Co sadzicie o nim?

Polecane posty

Gość rozpusta czy też nie
Błe, gej, podstarzały mucho macho, albo inny taki cipowaty.

Gość Czarnooka22
zajebisty koles :D

Gość fhgfghghfg
moze byc ale troche stary jegomosc

Gość Izabella_21_s
co myślicie o takiej sytuacji, młoda dziewczyna poszukująca pracę wreszcie zostaje zatrudniona na stanowisku asystentki, w międzynarodowej firmie, od początku przypada do gustu prezesa, a on jej On zabiega o jej względy, zakochują się w sobie i tu decyzja należy do niej, facet się oświadcza po 7 miesiącach znajomości, ona potrzebuje czasu na zastanowienie i przemyślenie, i jaka by była wasza odpowiedz.

Gość OLLLCCIIIAAAKK
zgodziłam bym sie

Gość Jessika_Kraków
hmmm a ile on ma lat?? i jakiej narodowości jest? jest polakiem?

Gość Izabella_21_s
Ma 36 lat, i nie jest polakiem, poza tym, jakie to ma znaczenie?

Gość ja bym uległa
pod warunkeim, że oboje są wolni :)

Gość rozpusta czy też nie
W życiu. Po pierwsze nie ma możliwości mieszania spraw zawodowych i osobistych - przynajmniej dla mnie, jest to nie etyczne i nienormalne z deka. Ale to moje zdanie. Po drugie powtarzam - jest okropny, kijem bym go nie...

to ma duze znaczenie,bo wyglada na ciapatego... wiek nie jest problemem,choc ja w wieku 21 lat nie chcialabym jeszcze wychodzic za maz...nie spiesz sie,mozecie przeciez sie spotykac,nawet zamieszkac razem

Gość Izabella_21_s
Jest Hiszpanem, nie ma żony, jest w porządku nie mam do niego zastrzeżeń, ale chciałam bym żeby nadal się starał o mnie, choć nie ukrywam że też go kocham, spotykamy się po za praca normalnie jako para, zdążyłam już go poznać, jest na prawdę w porządku.

Gość Izabella_21_s
a ile wy czekaliście na oświadczyny? i czy od razu się zgodziłyście? jak u was to wyglądało?

Jeśli kochasz jego a on Ciebie... Jeśli jestes pewna, że w dalekiej Hiszpani nie czeka na nigo małżonka z gromada ... To czemu nie?:)

to powarzna decyzja wiec sam wygląd to za mało. Warzne czy jesteście tego samego wyznania, czy rozmawialiście co będzie potem, tzn poślubie, czy tak samo widzicie wasze życie, czy oboje chcecie/nie chcecie mieć dzieci itp

moj mi sie oswiadczyl po 3 latach...z czego 2 lata mieszkalismy ze soba.to ma byc osoba,z ktora spedzisz calosc zycia,wiec trzeba miec pewnosc.do tego ma to byc ojciec twoich dzieci.moim zdaniem 2 lata czestych spotkan to minimum...musisz zobaczyc jaki jest w sytuacji kryzysowej,czy zawsze stoi murem za toba

Gość fajny jest
Jak go nie chcesz to mi go daj :)

Gość Izabella_21_s
własnie jest pewny jeśli chodzi o kandydata, zawsze postawi się za mną, moi rodzice znali się 3 miechy i się pobrali i do dzisiaj są kochającą się parą. Kurcze kocham go jak nie wiem, jest idealnym pod każdym względem, nie ma żony bo wiem, z tym nie ma problemu akurat, chyba jednak pójde za głosem serca:)

Wydaje mi się, że decyzja powinna należeć do Ciebie.. skoro jesteś taka dojrzała, to czemu pytasz o takie sprawy ludzi na forum?

Gość Izabella_21_s
chciałam się poradzić z kims kogo nie znam, kto nie jest moja koleżanka ani przyjaciółką, co w tym złego? ale teraz juz wiem że pójde za głosem serca, bardzo wszystkim dziękuję za odpowiedzi! Dzięki dziewczyny i wam zyczę scześcia:) buziaki uciekam

Gość Dorota25.
a ja tobie zazdroszcze bo mam 25 at i jestem sama:( nikt mi sie nigdy nie oświadczył:(

Gość Miirraaggge
niezły facet, gdzies ty go poznała?

Gość ślub po pół roku znajomości
ty sobie chyba żartujesz .... a pozoatym skoro on taki kochliwy że po 7 miechach już się chce żenić to niby czemu jest nadal kawalerem w wieku 36 lat ? dla mnie facet po trzydziestce który się jeszcze nie ustatkował jest nie teges albo wieczny kawaler jak Kuba Wojewódzki, albo playboy albo maminsynek z pojebaną Mamuśką i masą kompleksów

Gość kosmatka28
koles albo jest wlochem albo ciapatym :P strzelam ,ze parcujesz w uk a twoim szefem jest wlasnie pakol. fuj :P oni podcieraja tylek reka :P a wlosi zdradzaja :P odradzam