Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Khalila

Znacie kogos z choroba Parkinsona?

Polecane posty

Gość Khalila

Bardzo zalezy mi na opinii osob, ktore bezposrednio znalazly sie w otoczeniu chorej osoby. Jakie byly pierwsze objawy? Jak leczona jest ta choroba? Jakie przynosi skutki leczenie? Bede wdzieczna za kazda wypowiedz. Podejrzewam te chorobe u mojej mamy. Ma ostatnio bardzo duze trudnosci w trzymaniu czegos w dloniach. Bardzo trzesa jej sie rece. Na poczatku myslalam, ze to ze wzgledu na jej wiek (po 60-tce), ale teraz mam watpliwosci. Mama ma problemy z rownowaga. Wciaz sie wywraca na plaskich powierzchniach. Probuje delikatnie ja namowic na lekarza a sama zbieram info o Parkinsonie. Z tego co czytam, pasuje jak ulal do objawow...

Gość xdvsdfdf
faceci z parkinsonem fajnie wibrują podczas seksu. dochodzę przy nich szybciej niż przy zdrowych 🖐️:classic_cool:

Gość nie namawiaj tylko zaprowadź
mamę do lekarza nalepiej neurologa. tylko musisz mieć skierowanie

Gość Khalila
Smieszne jak choler..a . Moze ktos powaznie sie wypowie?

Gość Khalila
Nie mam jej jak zaprowadzic. Mieszkam za granica i bylam z krotka wizyta. Ale rodzenstwo zmobilizuje zeby z nia poszli. Teraz chcialabym sie bardzo dowiedziec, jakie rokowania sa przy leczeniu tej choroby. Czy da sie jakos zachamowac to cholerstwo?

Gość Lateks
jak sikają to leją za kibel

Moja babci chorowała na parkinsona. Faktycznie podane przez Ciebie objawy są niepokojące.

Gość jezeli to wogole
jest parkinson to niestety nie mozna tego zahamowac. mozna brac leki, ktore ulatwiaja zycie, ale zahamowac ani wyleczyc nie da sie niestety. Ale juz lepiej, zeby to byl parkinson, jak np. stwardnienie rozsiane...

Gość Khalila
lilitka powiedz mi jak babcia zyla z ta choroba? Czy chodzila, mogla cokolwiek zrobic kolo siebie? Mama jest bardzo samodzielna osoba i strasznie przezylaby gdyby byla w pelni uzalezniona od innych...