Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogiereeek

prawiczek

Polecane posty

Gość ogiereeek

Jak myślicie, jeśli facet nie chce powiedzieć ile miał kobiet, tzn z iloma spał, może znaczyć ze jest prawiczkiem? A do tego jeszcze najlepiej by mu było gdyby znalazł dziewicę, czy to możliwe, że w wieku 26l mogłby być prawiczkiem?

Gość ogiereeek
i jesteś prawiczkiem? :P

jak najbardziej mozliwe, ze mozna byc prawiczkiem w tym wieku. ale to, ze nie chce powiedziec ile mial partnerow wcale nie oznacza, ze jest prawiczkiem

Gość ubbxsgs
ooo widze ze kogos podobny temat interesuje, jak poznac prawiczka? bo wydaje mi sie ze moj romeo nim jest :P

Gość Bunny_
Tia jasne.... To juz kazdy facet musi chwalic sie calemu swiatu ile mial lasek? 26? Tak to mozliwe, ale to juz ofiara losu...fuj!

Gość ogiereeek
nie mam pojęcia jak poznać hehe on raczej tego nie powie, bo pewnie się wstydzi, albo boi się, że zle wypadnie hehe

Gość Bunny_
Tia jasne.... To juz kazdy facet musi chwalic sie calemu swiatu ile mial lasek? 26? Tak to mozliwe, ale to juz ofiara losu...fuj!

Gość ubbxsgs
nie calemu swiatu a swojej dziewczynie jak pyta, raz tylko spytalam i wiecej nie bede dopytywac.

Gość ogiereeek
czemu ofiara losu? może nie spotkał tej jedynej, niektórzy faceci mają jakieś swoje wartości :)

Gość ogiereeek
zapytałaś i co on na to? :)

Gość ubbxsgs
ze nie powie ile mial kobiet. tyle.

Gość ogiereeek
może tak dużo, ze się wstydzi, albo tak mało, albo w ogole, dziwni oni są hehe

Gość Bunny_
Myslisz, ze mozesz mi wytlumaczyc po co zadawac takie pytanie?:\ bo nie rozumiem. Ja nigdy nie pytalam bo to nie moja sprawa. Ty po co chcesz wiedziec? Dlaczego ofiara losu? Poniewaz zycie jest po to zeby smakowac wszystkiego, a w szczegolnosci mlodosc. Facet ktory czeka i ma juz 26 lat to sory nie jest normalny i z pewnoscia nie czeka z wlasnej woli;) To juz powoli czas na planowanie rodziny;)

Gość Bunny_
Myslisz, ze mozesz mi wytlumaczyc po co zadawac takie pytanie?:\ bo nie rozumiem. Ja nigdy nie pytalam bo to nie moja sprawa. Ty po co chcesz wiedziec? Dlaczego ofiara losu? Poniewaz zycie jest po to zeby smakowac wszystkiego, a w szczegolnosci mlodosc. Facet ktory czeka i ma juz 26 lat to sory nie jest normalny i z pewnoscia nie czeka z wlasnej woli;) To juz powoli czas na planowanie rodziny;)

Gość Bunny_
A Ty mowilas jemu ile Ty mialas?;)

Gość ubbxsgs
tak wie ze mialam 1 faceta wczesniej, nawet nie musialam mowic i tak o tym wiedzial

Gość Bunny_
Brzydki Niski Beznadziejny: Ohh... Myle sie? Po nicku stwierdzam, ze Ciebie zadna nie chciala oraz czytalam Twoje wypowiedzi sadze wiec, ze cos Cie w mlodosci ominelo...:)