Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubbxsgs

jak postepowac z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość ubbxsgs

zakaldama nowy temat bo z tamtego wywnioskowalam ze trafil mi sie wlasnie prawiczek, sa tu jacys? albo moze jakies kobiety mialy doswiadczenie z nimi.

Gość prawiczek to
tez czlowiek, lool

Dużo chwalić,mówić jak to Cię on podnieca i subtelnie uwodzić...zmięknie po jakimś czasie:)

Gość ubbxsgs
jak z dziewica :) kurde ja mam temperament i chcialabym sie z nim kochac gdzie sie da a jak narazie to sie musze smakiem obejsc ;/

Gość ubbxsgs
znamy sie dlugo, razem jestesmy od niedawna on nie daje mi sie dobrac do spodni, mielismy okazje i nic, troche miziania zrobil mi minete i tyle a ja chce wiecej :)

Gość ubbxsgs
jak dawniej tu zagladalam to co 3 byl tu prawy, teraz jak mi jakis potzrebny to zadnego nie ma :O

a zapomnialam dodac-o pomoc popros to jego meskie ego urosnie. Duzo cierpliwosci potrzebujesz

czli kobieta która uprawia sex analny żeby nie stracić błony jest mentalnie dziewicą? :classic_cool: wydaje mi się że prawiczek i kropka przewałkował tyle razy ten temat na kafe i przekonał chyba sporo ludzie że jak ktosuprawiał cokolwiek co można nazwać sexem do de facto dziewicą/prawiczkiem nie jest :P :classic_cool: 🖐️

"ewelus21 - Dużo chwalić,mówić jak to Cię on podnieca i subtelnie uwodzić...zmięknie po jakimś czasie" on właśnie nie ma mięknąć tylko wręcz przeciwnie :P

Gość misio31
ja tez jestem prawiczkiem,nie byłem nigdy jeszcze z kobietą

Gość tralalalla333
przez prawiczka bardzo dużo wycierpiałam...może i nie chciał ale stało się:(nie zasłużyłam na to

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Suczka zrobi ful sex telefonik znajdziesz mnie na http://www.boginiesexu.pl/ u samej góry :).Ze mną możesz sobie pozwolić na naprawdę wszystko

Gość gość
Szukam kogoś na seks przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://seks-telefon24.pl/

Gość gość
Zamiast królewny, na początek weźcie jakąś k***wnę z http://bzykacz.pl i już po sprawie