Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaszmalka

dlaczego boicie się seksu?

Polecane posty

Gość lalkaszmalka

w Polsce seks to nadal bastion straszliwego tabu. jakoś ostatnio więcej o tym rozmawiam ze znajomymi i naprawdę ładnych kilka dziewczyn wyznało mi, że w życiu nie miały orgazmu. a faceci? jeśli pójdziesz z nim do łóżka na pierwszej randce nigdy już do Ciebie nie zadzwoni! bo seks to domena dziwek i kobiet upadłych! zero luzu!

Gość to prawda wielu facetow
tak mysli jak piszesz. mieszkalem kilka lat w Niemczech i tam rzeczywiscie, nie wiem jak to okreslic, ale seks bywa nawet "przyjacielski". w sensie, ze potem sie gada i smieje i je razem sniadanie, nawet jesli i ty i laska wiecie, ze nie bedzie z tego nic wiecej.

bo tam w niemcach jak i w UK laseczki maja durne podejscie do życia-mianowicie "dam mu dupy to bede fajna" żAL

A w Polsce to, przepraszam, co się dzieje? Dziewczyny myślą, że jeśli nie sypiają z jak największą ilością facetów to są nieciekawe i nudne. A jeśłi sypiają, to już prostytutki. To jest dopiero żal.

sypiaja? tak z solarami karkami i kolesiami co tata kupił ladne autko bo go stać "blachary" to jest żal :( a gdzie sa ci normalni panowie? sśą samotni bo nie stać ich na dziewczyne jaką ma zarobiony kolega:(

Gość seks przede wszystkim
dwa dni temu odkryłam że czerwony kolor ma magiczną moc wreszcie zdecydowałam się pomalować na krwistoczerono paznockie u rąk.... cholera od dwóch dni non stop siedzę i gapię się na swoje ręce.... ciekawe czy na facetów też tak to działa.... chyba kupię sobie czerwoną sukienkę

Gość seks w Polsce to nuda
ostatnio znalazłam artykuł; jak ktoś uważa, ze Polacy takie chojraki, to niech sobie lepiej spojrzy: http://tnij.org/eid8

Gość o mój Boże
dlaczego ocenzurowano mi słowo c h o j r a k ? jak tchórzliwy pies... ;)

Gość o mój Boże
czasami w niedziele gdy słojnce juz zajdzie udaje do schroniska dla psow gdzie uczestniczę w gangbangu i doggingu ze sfora ratlerków i kundelków,zywo reagujac odszczekiwaniem i warczeniem :)