OnkelStach 0 Napisano Październik 6, 2009 Witam Panie, Kochaliśmy się z moją dziewczyną w 3 czy 4 dzień krawienia. Wtedy nie można zaść w ciążę, prawda? Zabezpieczyliśmy się gumką, ale była pusta... Nadmuchałem ją, cała...Nie wiem co się stało. Może nie byo spermy. Ale martwię się. Dwa dni później plamiła na brązowo, ten jeden raz. Proszę o odpowiedź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dajana123 Napisano Październik 6, 2009 jasne, że można zajsć w ciążę :/ jakto guma byla pusta? w sensie ze wylecialo z niej wszystko? miales wytrysk czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yxyxyxy Napisano Październik 6, 2009 to brązowe plamienie - to resztki po miesiaczce. Bardzo mało prawdopodobne, żeby zaszła w ciąże :) Nie stresuj się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnkelStach 0 Napisano Październik 6, 2009 Nie wiem co myśleć, raz że tak, raz że nie... Płodne dni to podczas owulacji, czyli w połowie cyklu... Jeśli dobrze zroumiem. Czyli na początku jest niepłodna... tak? Naprawdę się martwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaa789 Napisano Październik 6, 2009 spoko będzie na 99% nie jest w ciąży za małe prawdopodobieństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnkelStach 0 Napisano Październik 6, 2009 Od czego zależy to prawdopodobieństwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnkelStach 0 Napisano Październik 6, 2009 Naprawdę się bardzo przejmuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja lubie sie kochac w Napisano Październik 6, 2009 zielone dni a mniej w zolte :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onkelstachu Napisano Październik 6, 2009 Czyli czerwone są fest niepłodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na pewno tak na pewno tak... Napisano Październik 6, 2009 a powiedz co to znaczy, że była pusta, pękła Wam?? a w czasie okresu można zajść w ciążę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to zależy należy pamiętać Napisano Październik 6, 2009 że plemniki mogą żyć w drogach rodnych nawet 5-7 dni. Czyli jeśli kochaliście się 4 dnia cyklu, i np. przedostał się plemnik, to po 7 dniach od tego, czyli 11 dnia cyklu spokojnie może być już owulacja - zależy oczywiście jakie ma cykle. Czyli szanse na ciążę mogą być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foczkkkkkkka Napisano Październik 6, 2009 Dmuchać zużyta prezerwatywę, używaną gdy dziewczyna miała okres?? Fuj, obrzydlistwo. W ciążę można zajść zawsze nawet podczas okresu. Do książek dziecko a nie seks uprawiać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na bank w ciąży jest Napisano Październik 6, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach