Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhgfd

Talizman Marii DUVAL. KTOs wysyłał? całkowicie za darmo?

Polecane posty

Gość hgfhgfd

ostatnio zobczyłam taka kartke, ze maria duval wrózka wysle całkowicie za darmo (!) talizman który odmieni poje zycie os tam. I czy ktos wysyłal takie cos? I czy to jest rzeczywiscie całkowicie za darmo?

Gość gdfgsdgsd
gazetki reklamowe z kauflandu też są za darmo 🖐️

Gość gdfgsdgsd
a jeśli chodzi o bardziej wartościowe przedmioty to np. z pedigree i whiskas rozdają darmowe próbki dla zwierzaków np. mleko i galaretki dla kotka :D

Gość hgfhgfd
bardzo smieszne. powaznie pytam.

Gość bibbbibibbb
Też się nad tym zastanawiałam. Te reklamy Marii Duval już od ładnych paru lat się pokazują w gazetach.

Gość gdfgsdgsd
poważnie odpowiadam. a że się nie domyślasz o co chodzi świadczy tylko o niskiej inteligencji co zresztą mnie nie dziwi bo masz zamiar skorzystać z usługi tzw. wróżki. :D zobacz: rozdaje darmowe próbki, które zamawia i płaci np. 20 gr od sztuki plus ze 2-4 zł za wysyłkę. co daje powiedzmy 2,40 zł od sztuki. jeśli co 10 osoba która wcześniej zamówiła talizman zamówi jakąś wróżbę, tarota czy co ona tam oferuje to jej się to bardzo opłaci. inwestuje 24 zł (w te 10 osób) a dziesiąta płaci jej za inne usługi o wiele więcej :D marketing moja droga...

Gość gdfgsdgsd
jak widzisz reklamuje się w gazetach więc ma pewnie swoją markę i kasuje na ludziach dość sporo kasy. taki talizman to tylko dodatkowa reklama :D

Gość poganiacz klawiszy
przyśle ci pierścień atlantów ale musiał kupić książkę za 50 zł