Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jowisia

Zakazana milosc...

Polecane posty

Miłośc- staram się zapomniec ,że w ogóle coś takiego istnieje .... ile mam jeszcze znieśc cierpienia chcę dac miłośc a nie mogę sad( Otóż od pewnego czasu spotykałam się z chłopakiem(22l) bardzo go polubiłam mieliśmy ze sobą dużo wspólnego podobne charaktery to samo nas śmieszyło hmm i myślałam że to ten jedyny ehh jak mogłam sie tak okrutnie pomylic sad jak się okazało po jakimś czasie wyznał mi ,że jest żonaty sad tzn sie po cywilnym sad ale za kilka dni bierze ślub kościelny sad a mi zostały tylko łzy i nic więcej on piszę że nie chciał mnie skrzywdzic a skomentował to tak że nie mogł mi się oprzec i nadal spotykał sie ze mną sad że to co do mnie czuje to nie jest tylko przyjaźn tylko coś więcej sad tak bardzo chciala bym zeby powiedzial nie ale on mowi ze jest już na to za późno sad czemu mam takiego pecha w miłosci?? czy ja już nie zasługuje na odrobine szczęścia w tym życiu sad((( ehhh a najgorsze że ja sie w nim zabujałam .................co mam robic juz nie wierze w milosc sad sad to juz nie pierwszy raz złamano mi serducho sad( moje życie nie ma sensu sad(

Gość nie wiem po co to sad
na koncu kazdej wypowiedzi...