Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnyyy_kwiatuszekk

chyba go strace

Polecane posty

Gość kiszona
hmm mysle ze jezeli On Ciebie kocha i Ty Jego to powinniscie walczyc o ten zwiazek nie wiem .. wiecej casu spedzac ze Soba porozmawiaj z Nim w 4 oczy. Życze powodzenia :)

Gość fly...
wydaje mi sie ze jestes niezrownowarzona psychicznie...i niedojrzala

no wlasnie zorientowalam sie ze mu zatruwalam zycie tymi gadkami, i on bal sie ze mna wchodzic w dluzsze dyskusje. pewnie sie wsciekl na mnie ostro 2 dni temu skoro o 20 chcial isc spac:( bo ja wtedy napisalalm ze najlepiej bedzie jak nie bede mu zawracala glowy, bo on ma dosc problemow, nie bede sie juz narzucala. wiem zachowalam sie jak 13 letnia gowniara:( Obiecuje ze sie uspokoje, bede unikala awantur, stane sie normalna, wrzuce po prostu na luz, nie bede sie z niczym spieszyla.

No wlasnie zroumilam ze bylam bardzo niestabilna, mezczyzna musi poczuc ze moze liczyc na kobiecie, a on pewnie przez dluzszy czas nie byl pewien ze mna jutra. powiem szczerze ze dobrze ze wczoraj napisal , zebym nic nie pisala-- bo to byla dobra lekcja dla mnie i duzo z niej wynioslam.

No wlasnie zroumilam ze bylam bardzo niestabilna, mezczyzna musi poczuc ze moze liczyc na kobiecie, a on pewnie przez dluzszy czas nie byl pewien ze mna jutra. powiem szczerze ze dobrze ze wczoraj napisal , zebym nic nie pisala-- bo to byla dobra lekcja dla mnie i duzo z niej wynioslam.