Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halina co się wypina

mam dosyć roboty

Polecane posty

mam 31 lat i uważam że się w życiu już napracowałam, chcę sie teraz poświęcić karierze kury domowej. plan jest taki, że na początek machnę sobie dzidziusia - będzie dobry pretekst, żeby jebnąć tym wszystkim :) dobry plan??

ha! wiedziałam! zamierzam w końcu zadbać o ogród, bo mi trochę zarósł, marzy mi się też ogród zimowy :)) będę sobie tam całe dnie z dzidziusiem przesiadywać i czytać gazetki, mmmm, rozmarzyłam się...

Gość siostra izabela
no to pięknie a naiwny tatuś będzie w tym czasie zapierniczał na 2 zmiany. jak ja lubie takie pustaki!

nie będzie mu tak źle - będzie w końcu miał szczęśliwą wypoczętą żonkę, ciepły obiadek pod nos i zadbane dzieciątko :)

Gość dupa zbita...
Hej!!!! ja tak zrobiłam;-) ,było super....do czasu jak zaczęło kasy brakować:-(,teraz nie dość ze musze w robocie zapierdalac to jeszcze sie martwic gdzie dziecko "podrzucic" bo na nianie mnie nie stać........:-(-daj se spokój

eee tam ja w razie czego dziecko podrzucę babci jednej czy drugiej. w dupie mam robotę, nie cierpię jej, zresztą i tak cały dzień nic ie robię tylko siedzę na kafe ;)

Gość daj se spokój
to już lepiej siedź na kafe w robocie, przynajm niej kaska wpadnie i kawa za darmo