Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nijii09

Proszę o poradę

Polecane posty

Gość Nijii09

Od pół roku spotykam się z pewnym mężczyzną. Mieszkaliśmy w jednym mieście. Od miesiąca jestem na drugim końcu Polski. Raz zdarzyło się, że przyjechał mnie odwiedzić. Martwi mnie to, że ta rozłąka nie wpłynie pozytywnie na nasz związek. Nie czuję tego aby on starał się o mnie. Rzadko piszemy do siebie smsy. Jak sama wyjdę z inicjatywą potrafi odpisać np. kilkanaście godzin póżniej tłumacząc się tym, że jest bardzo zapracowany i w ciągłym biegu. Jest mi przykro z tego powodu bo uważam, że minutę na smsa każdy znajdzie... Przeczucie mi podpowiada, że nic tego nie będzie. Nie będę się narzucała.

Gość masz racje
Chyba mu nie zalezy ja bym se odpuscila

Gość Nijii09
chcę mu napisać co o tym myślę i jak się z tym czuję, ale nie wiem jak to ująć aby dobrze mnie zrozumiał ... pomoże mi ktoś?

Gość ewiiner
ciężko powiedziec. Za ogólnie opisane

Napisz mu o tym. Powiedz jak Ty to odbierasz.. napisz, jak ci zalezy na kontynuowaniu waszej znajomości. On musi wiedziec jak ty się z tym czujesz. Byc może w ogóle nie zdaje sobie sprawy ,że tak odbieras zjego milczenie. Warto o takich sprawach mówic wprost. Powaodzenia.

Gość kolki
przecież to nie jest skomplikowane :)

Gość Nijii09
Dziękuję za wypowiedzi. Od wczoraj nie odpisałam na jego smsa. Zresztą na taką wiadomość nie trzeba odpisywać. Powiadomił mnie, że od rana jest zabiegany i idzie coś szybko zjeść. Dodał, że życzy mi miłego wieczoru. Może jak zerwę kontakt smsowy zrozumie.