Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgtgtttttttttttttttttttttttttt

mam prostego chłopaka

Polecane posty

bez matury prosty chłopak z miasta nie potrafi sie dobrze wysławiać robi błędy ortograficzne, takie rażące dosyć, ma prosty tok myslenia, nie czyta książek uważa ze to strata czasu ;/ pracuje fizycznie ja studentka wykształcona czy taki związek ma szanse??

Gość wow ow ow
jeeezu jak kochasz to ma, ale chyba nie kochasz, skoro pytasz o takie coś na kafe... raczej nigdy nie zaakceptujesz jego "prostoty", zawsze będzie się czuła lepsza... poszukaj kogoś innego

Gość po jakims czasie minie
fascynacja, zauroczenie a przyjdzie czas na normlane zycie. pozanawanie siebie wzajemnie. Nie ma szans, no bo oczym Ty z nim gadac bedziesz w przyszlosci.....Ty inne srodowisko on takze, jego posci znajomi, Twoi wyksztalceni oczytani... nikt w towarzystwie go nie zaakceptuje, zle bedzie sie z tym czu i on i Ty. Poza tym rodzina. Rodzice chca dla corki najlpeszega kandydata, a ten watpie czy im sie spodoba. Mnostwo roznic wynikajacych z odmiennych marzen, planow...

Gość toZALEZY
to zalezy czy to akceptujesz ja mialam identyczna sytuacje jedyna rzecza jaka szlo z nim pogadac to byly imprezy alkohol, bez glebokich przemyslen, zero i rzucilam go ja tego nie akceptowalam, niczym mi nie imponowal i kiedy poznalam tylko kogos wartosciowego kto mi uswiadomil ze przeszkadzalo mi to jednak rozstalam sie z nim!

boje sie ze zaczne dostosowywac sie do jego poziomu;/ aktualnie jest mi z nim dobrze nie wiem co bedzie kiedys

Gość PiwnoOka84
Myślę, że jeżeli znakomicie czujecie się w swoim towarzystwie, kochacie się, i, co ważne, macie mnóstwo tematów do rozmów, taki związek ma szanse na przetrwanie.

jest dobry w łózku rozsadny ;/sama nie wiem

Gość lozko to nie wszystko

wiem

Gość i wlasnie autorka
poswiadczyla o swojej prostocie w ocenianiu ludzi pod wzgl.wyksztalcenia,po tym co piszesz wychodzi Twoja prostota kolezanko,widzialy galy co braly.Trzeba bylo sobie wziazc studenciaka,ale taki to bedny,a ten fizyczny glupek to kase ma wiec i na piwko zabierze,kupi cos nie?? ;) no wlasnie,ehhh szkoda chlopaka na taka chamice znajdzie sobie kobiete rowna sobie z ktora bedzie szczesliwy,nie wiesz co to milosc,daj mu spokoj dla jego dobra,zallllllll😠

Gość daniello27
ty jestes wyksztalcona? ciekawe po jakich studiach?;/

Gość daniello27
pewnie studiujesz jakis debilny kierunek ,na ktorym nawet ten koles dalby rade...albo nieprzyszlosciowy :P naprawde madra i wyksztalcona kobieta nie pisalaby takich debilizmow :) tylko sama wiedzialaby co robic a nie blagala o rade na jakims forum :P napisz jaki kierunek studiujesz?

Gość daj spokoj po co sie meczyc
taka wyegzaltowana, obyta dama zasluguje na kogos lepszego niz jakis robol :)

Gość fdsero
nie ma madrych kobiet . KObieta to istota głupia z natury.Dowodem jest to iz wsrod miliarderow na tym swiecie jest moze 1 % kobiet .

Gość fdsero
kobiety maja mniejsze mózgi i to nie jest szowinizm, tylko fakty .

Gość Znam osobiście takie
małżeństwo Ona na doktoracie on średnie bez matury, sa małżeństwem od wielu lat jej nigdy jego prostosta nie przeszkadzała troszczy sie o nia jest jej przyjacielem ale jeżeli Ty juz na dzien dobry masz obawy to zastanów sie Bo ta moja znajoma nigdy nawet sie nad tym nie zastanawiała znaczy sie musi go bardzo kochac A Ty tego twojego traktujesz jak brak laku to i kit dobry tak czuje lepiej teraz zakoncz tqa znajomosc jak masz sie meczyc

Gość daniello27
nie wszystkie kobiety sa glupie. :) dziewczyna kumpla......inzynier lotnictwa... bardzo inteligentna i madra zyciowo :P