Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbowana kasia2222

39 tc-fryzjer przed czy po porodzie

Polecane posty

Gość farbowana kasia2222

jestem już prawie na finiszu, całą ciąże miałam problemy ze skórą - wysypki, alergie i tp. Odrosty mam już takie , że hooho i zastanawiam sie czy iść dzisiaj do fryzjera na malowanie i fryzurkę ?

Gość Przemka
No jasne,ze teraz. po porodzie to pewnie czasu nie bedzie i sił. na głowie bedziesz miec inne sprawy. Zatem ruszaj i zrób się na bóstwo. Ja farbuje włosy co miesiac i na szczescie ciaza mi w tym nie przeszkadza.

Gość ja tez bylam
ja tez bylam u fryzjera na 3 tyg przed planowanym terminem czyli w 37 tygodniu nawet polozna mi powidzielaa ze do porodu musze pieknie wygladac dla mojego malenstwa zeby mu sie mamusia spodobala hehe jak sie potem okazalo urodzilam tydzien po wizycie u fryzjera i nie zaluje ze bylam przed bo teraz mam juz syna 3msc i nie mialabym nawet czasu pomyslec o fryzjerze

Gość bliklik
ty wyzej... dziecko ma 3 miesiace a ty nie masz nawet chwili dla siebie zeby sie wybrac do fryzjera?????..wspolczuje ogarnij sie kobieto bo niedługo sobie palcem do doopy nie trafisz...zapuszczona mamusko...

Gość przed porodem
idź koniecznie teraz.. potem będzie masa fotek z tobą i dzidziusiem a ty będziesz się całe życie wstydzić okropnych odrostów... syfy na twarzy czasem flesz wybieli ale odrostów to i w photoshopie ciężko usunąć :P

Gość mama malego Danielka
Zdecydowanie teraz. Po porodzie raz, ze bedziesz obolala przez jakis czas, dwa, ze bedziesz musiala przyzwyczaic sie do nowej sytuacji, wiec nie fryzjer bedzie ci w glowie, a trzy, ze po prostu nie bedziesz miala ani czasu ani ochoty zostawiac takiego malenstwa. Ja bylam u fryzjera 2 tygodnie przed porodem.

Gość saleminka8
bliklik a Ty ile masz lat,że tak się wyrażasz,można nie mieć czasu-to oczywiste,jest wiele powódów... Do autorki-idź teraz i nie zwlekaj,ja też planuje fryzjera przed,ale jakoś wybrać się nie umiem :P