Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna ja*

Women on web-korzystałyscie z ich pomocy?

Polecane posty

Gość wredna ja*

Czy jeste na kafe jakas kobieta,bądz moze partner kobiety,która zdecydowała sie na aborcję farmakologiczną z pomocą organizacji Women on web? Chciałabym wiedziec czy to faktycznie jest tak,ze wpłaca sie darowiznę i wysyłają te tabletki? Czy jak juz je zażyłyscie to musiałyscie po tym jechac do szpitala na "czyszczenie" i jak sie po nich czułyscie? Byłabym wdzieczna za dpowiedzi na ten temat,także kobiety,które nie korzystały z pomocy tej organizacji,ale zdobyły środek nielegalnie w Polsce... Jak to jest z tymi tabletkami i czy ta organizacja to nie "pic na muchy" ? P.S "życzliwym" od razu mówię,że nie proszę o ocenę kobiet,które zdecydowały sie na aborcję,więc takie lepiej niech tu w ogóle nie zaglądają :)

Gość wredna ja*
nie moge nic znalezc na temat kobiet,które korzystały z pomocy tej organizacji na kafe,dlatego załozyłam ten temat. A w topiku jaki podałąs są tylko opisane uczucia kobiet a nie ma nic na temat women on web... Wiec chyba to nie to samo ?

Gość pomyliłaś forume
nożesz kurnasz! ja rozumiem, że wyszukiwarka czasem jest do bani, ale przynajmniej widzisz, w którym dziale zakładasz temat??

Gość życie jest brutalne hah
ja korzystałam z takich tabletek tyle ze nie kupiłam ich na women

Gość wredna ja*
lilitka dziekuje bardzo Fakt,nie zwróciłam uwagi by zaznaczyc dział :) Życie jest brutalne hah: a skąd je miałas i jak sie po nich czułas?

kupiłam sam arthortec w aptece a co jestes w ciazy?

Gość wredna ja*
życie jest brutalne hah: masz moze gadu?

tak 6627841

Gość zdajecie sobie sprawę
że to może być równie dobrze prowokacja policyjna albo środowisk katolickich 🖐️ a za przyznawanie sie do aborcji i opowiadanie na gadu można mieć pecha i wylądować w sądzie :classic_cool:

Gość wredna ja*
zdajecie sobie sprawe: nooooooo to jest prowokacja,a ja jestem prokuratorem i zaraz was wszystkie zamkne hahaha :) Kazdy ma prawo do wyrazania swoich poglądów a za to raczej w więzieniu sie nie wyląduje :)

zostałam zgwalcona i zrobilam to legalnie

Gość zdajecie sobie sprawę
udzielanie pomocnictwa w zakupie nielegalnych środków też jest karane :classic_cool: a tam pewnie siedzi aktyw i loguje z gg :classic_cool:

Gość alfabetagama
JA MIALAM zamiar,ale na szczescie okazalo sie ze jednak nie jestem w ciazy.

Gość elwira123456
witam Mam do sprzedania zestaw oryginalnie zapakowany z WoW . Kontakt mailowo : sok-elw@wp.pl

Gość gość
witam, oddam za równowartość wpłaconej darowizny 350zl (80 Euro) zapakowaną oryginalnie paczkę z wow. Na życzenie przesyłam zdjęcia itp. Kontakt tylko mailowy: paczka.wow@onet.pl Odbiór Kraków. pozdrawiam

Gość gość
Hej ! Mam do odstąpienia zestaw a-kare 8+1tbl zamówiony z WoW Nie skorzystałam ponieważ byłam zmuszona skorzystać z innego źródła przez opóźnienie przesyłki . Mogę podesłać fotki . Zainteresowane Panie proszę o kontakt na mejla : sabinkagosiewska@gmail.com cena 400 z

Gość gość
Hej ! Mam do odstąpienia zestaw a-kare 8+1tbl zamówiony z WoW Nie skorzystałam ponieważ byłam zmuszona skorzystać z innego źródła przez opóźnienie przesyłki . Mogę podesłać fotki . Zainteresowane Panie proszę o kontakt na mejla : sabinkagosiewska@gmail.com cena 400 z

Gość gość
Cześć mam do odstąpienia zestaw a-kare zamówiony z women on web ,nie przydał mi się i leży oryginalnie zapakowany. Z racji tego ,że kosztował nie małe pieniądze dla mnie nie wyrzuce go. Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na jmandecka@wp.pl

Gość gość23
Zamówiłam dziś paczkę z WoW i mam pytanie po ilu godzinach przyszła wam wiadomość ze darowizna została przyjęta ?

Gość gość
Zwykle około doby czekam na odpowiedź na e mail

Gość gość
Hej kobietki! Jestem w posiadaniu zestawu z wowa chętnie odstąpię zestaw a-kare 8+1tbl zdecydowanej do podjęcia zabiegu dziewczynie. Zakupiony zestaw mam gdyż nie zdecydowałam się na tą nie przyjemną metodę wykonania.. Pytania proszę kierować na mojego mejla izzyaxx3@wp.pl. Postaram odpowiedzieć się jak najszybciej. Pozdrawiam:)

Gość gość
Witam dziewczyny, jestem w posiadaniu zestawu akare 8+1 oryginalnie zapakowany, nie naruszony. Nie ukrywam, że zależy mi na szybkiej bezproblemowej wymianie bez żadnych oszczerstw. Ankaskakanka33@interia.pl

Gość gość
Sprzedam zestaw oryginalny Women On Web,data ważności maj 2019...Toscana78@interia.pl

Hej kobitki...dzisiaj dostałam opóźnioną paczuszkę od womenonhelp...bardzo się stresowałam byłam już w 7 tygodniu i zdecydowałam się na zabieg w niemczech....Teraz doszła paczka z womenonhelp, na szczęścię już jej nie potrzebuję... Oddam za równowartość wpłaconej darowizny 300zł. Pełen zestaw a-kare 8+1tbl data ważności czerwiec 2020. Kontakt mail klaudia@mail2tor.com