Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrzuniortwy56

Kolega Pedał

Polecane posty

Gość Mistrzuniortwy56

Witam mam ogromny problem otóż wczoraj miałem lekcje WF no i po zajęciach poszliśmy z kolegami pod prysznice (jak zawsze) Myjemy się elegancko a tu nagle koledze mydło upadło ja to zignorowałem i dalej się myje a on na to -Ej weź podaj mi mydło Ja się po nie schylam i poczyłem ze wciska mi penisa :( :( :( :( :( RATUNKu czy to już gwałt???? Koledzy zaczęli się z tego głośno śmiać i krzyczeć ale frajer dostał dzide w dupe Co mam robić iść z tym na policje czy do wychowcy czy co jestem załamany TO NIE ŻART!!!!

Gość jeżeli nie żartujesz
Zgłoś to jaknajszybciej wychowawcy,najlepiej gdyby była to kobieta.Mogli Cię też wziąść pod pic.Skoro wszyscy się śmiali:))

Gość biszkoptowa
eeeee, nie wierze. usmialam sie troche.

Gość Mistrzuniortwy56
Dzisiaj w szkole znowu się nabijali Ej jak tam boli dupa? I się śmieją i opowiadają wszystkim z klasy Mam doła ze nie wiem zabawe sobie ze mnie zrobili

Gość Mistrzuniortwy56
Zrobili ze mnie męską dziwke :/

Gość dlatego uważam że WF w
szkołach to głupota,nie powinno być lekcji WF!!!!!!!!!!!!!!!Na WF zamiast ćwiczyc dzieja sie sam złe rzeczy!powinni zakazac WF!!!!!!!!!

Gość jak ktoś lub sport i chce
sobie poćwiczyc to nie robi to po szkole ale wf niech usuną ze szkół na stale!!!!!!!To niepotrzebny nikomu przedmiot.

Gość Mistrzuniortwy56
No na lekcjach WF'u zamiast grać w siatkówke to wszyscy kopią piłką po sufitach i drą ryje A w szatni zdejmują gacie kozłom ofiarnym albo pod prysznicem macają pindola Mnie potraktowali skandalicznie gdybym nie krzyknął to by mnie chyba zerżnął do wytrysku :( :(

Gość wf w polskich szkołach
to porażka.Młodzież zmaist NORMALNIE cwiczyc kopie pilke po brudnych korytarzachbo na sali nie m miejsca:o

Gość a szatnie w skzolach to
jeden wielki nsyf,kroluje przemoc i agresja:(Daaaaaaaaaaaaaaaleko nam do standardu zcahdnich szkol i tantejszych lekcji wf.Nic dziwnego,ze polska mlodziez nie chce cwiczyc na wf,tu nie zmienia sie NIC od lat,wf w Polsce zawsze bedzie czyms starsznym:o

Gość jedyna rada to
poćwiczyć kulturystykę z elemetami boksu i karate; i w razie następnego pedalskiego ataku przyp***l w ryja. Będziesz miał święty spokój na amen, no i poważanie; w przeciwnym razie zrobioą z Ciebie ciotę. Zgłaszanie na policję czy wychowawcy nic nie da, staniesz się pośmiewiskiem, zresztą przemyśl to.

Gość Do momentu
nabrania siły i sprawności, załatw se zwolnienie z WFu i w tajemnicy chodź na siłownię i karate, powinien wystarczyć rok. Po roku wróć na WF i w razie ataku pedalskiego zrób co trzeba. Na zboczeńców innego lekarstwa, oprócz kastracji, nie ma.

Gość JP 100
JP - znasz to określenie ? Je*bać policje.. Jak pójdziesz z tym do nich albo do wychowawcy to nie dość że będą na Ciebie wołać cw*el to jeszcze konfident.. Ja bych spuscił wpierdol, a jeśli nie mosz na tyle odwagi na bank mosz kolegów jakiś to se pogodej z nimi