Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszejamieć

pomóżcie - sukienka z dzianiny, co do niej?

Polecane posty

Gość muszejamieć

witajcie :) bardzo prosze o pomoc bo nie wiem czy dobrze zrobial kupujac te sukienke. Wyglada ona mniej wiecej tak: www.snobka.pl/zdjecie/0/1522/4969 , ale ma krótsze rekawy i jest w kolorze śliwki. Nie mam pojecia jak ja nosić, długość jest do połowy uda (moze nieco dluzsza), i nie mam pojecia co pod spod, myślałam o spodniach ale jakie? szerokie, wąskie? jaki kolor? jakie buty? błagam podpowiedzcie cos... A jest jeszcze jedna rzecz moze najwazaniejsza - moja figura, mam 175 cm wzrostu ale jakies 10 kg nadwagi :( czy w ogóle ona jest dla mnie czy bede wygladala jeszcze grubiej... Mam 28 lat jesli to ma jakies znaczenie :)

Gość krucafuks
Spodnie beda za ciezkie. Proponuje legginsy i grubszy pasek. Mysle, ze sliwka ładnie zgra sie tez z bezowymi dodatkami.

Gość muszejamieć
dzieki :) a czy to musza być leginsy? wolałabym czarne grube rajstopy plus buty na obcasie, to powinno chyba wyszczuplić nogi?

Gość ło matko kochana
a gdzie kupie taka kiecke?jest booska:-)

Gość muszejamieć
ja upolowalam dzis na ciuchlandzie za 14 zl :D śliczna jest

Gość muszejamieć
fajna ta broszka :)

Gość jako dodatek
Dzięki, Trochę się zareklamowałam:) Sukienka też ekstra, wydaje mi się, że pod spód, własnie rajstopy grubsze szare lub grafitowe a co do butów to zależy czy na obcasach czujesz się dobrze.