Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odmieniona2

brzydka ona, piekny on

Polecane posty

Gość odmieniona2

Witam Was, powiedzcie co kieruje przystojnym, zadbanym, zaradnym i pedantycznym mezczyzną, że wybiera na partnerke zyciową swoja odwrotność, z mojego otoczenia znam juz 2 takie przypadki. Najbardziej mnie zastanawia, ze oni pedantyczni i zadbani, a te kobiety nie dbaja o siebie i dom. Przyciaga ich do siebie ta rożnica?

Gość odmieniona2
No ok, dobrze sie pieprza, ale mezczyznie nie musi sie kobieta do tego podobac?

Gość klopp
Zauwaz, ze to tylko twoje zdanie, czyli pewnie zazdrosnej, samotnej frustratki:D

Bo nie każdy, tzw. "przystojny, ładny itp." facet myśli tylko o tym aby wyrywać i zaliczać jak najwięcej lasek. To są normalni kolesie, którzy szukają swojej drugiej części. I nie ma co tu sobie wymyslać i szukać jakiś podtekstów.

Gość lalineczka
Brzydka nie zdradzi no i zawsze to oni będą ta piękniejszą połówka i kobieta nie przyćmi ich urody. Poza tym taka nie zajmuje im miejsca przed lustrem:P A moze ci kolesie lecą na kasę lub są nieśmiali lub...po prostu zakochali sie w brzydkiej? Choc pewnie taki rogi przyprawi wcześniej czy póżniej...:O

Gość odmieniona2
Bo nie każdy, tzw. "przystojny, ładny itp." facet myśli tylko o tym aby wyrywać i zaliczać jak najwięcej lasek. To są normalni kolesie, którzy szukają swojej drugiej części. no ok, ja to wszystko rozumiem. Przeciez wiadomo, ze sie nie lacza tylko ladni z ladnymi, ale wg Ciebie dla takiego mezczyzny dbajacego o dom, jego marzeniem jest "polowka", ktora mu zrobi z domu syf? A co do frustratki, owszem napawa mnie jego wybor frustracja.

Gość odmieniona2
Acha jeszcze zapomnialam o glownej cesze tych panien - imprezuja do upadlego i sie puszczają.

No chyba w takim razie jakieś czasowe zauroczenie. Bo jak "wieczne" imprezy bez faceta i robienie w domu syfu - to jak dla mnie wypad. Ale naprawdę są one aż takimi jakimiś "brudasami" - bo tak to rozumiem

Gość odmieniona2
Tak, np. jedna myje siebie i dzieci raz w tygodniu, w domu jest poprostu zwyczajny syf, a chlopka byl pedantem. Druga kapie sie tylko na dyzurach w pracy. Ciuchy tez pierze tylko w pracy, bo oszczedza wode w domu. Zarabia dosc dobrze, ale wszystko wydaje na imprezy, wycieczki, takze w wieku 40 lat mieszka z mama w kawalerce. A chlopak ma swoje mieszkanie, dba o nie lepiej niz niejedna kobieta, nie w ogole szkoda slow.

No, ja pier-dole. No to facet chyba zgłupaiał. Nie wiem o co chodzi. Współczuję. Też jestem pedantem i nie mogłbym patrzeć na "syf" i brud ze spokojem. No i te kąpiele - 1x na tydzień. Nie, to chyba żart. Szok

Gość odmieniona2
nie to nie jest zart, włąsnie dlatego, to jest takie niesamowite i trudne do zrozumienia, no ale jednak .

Gość odmieniona2
wlasnie, zakochalam sie w nim.