Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuleczekkkk

młodszy facet

Polecane posty

Gość anuleczekkkk

Czy związek z młodszym facetem, tj młodszym o 5 lat (ja-26 on-dopiero 21) ma jakikolwiek sens? On jest we mnie zakochany, wszystko potoczyło się dosyć szybko... Jak to jest z dojrzałością emocjonalną u facetów w tym wieku? Czy potrafią być stali w uczuciach?

Gość anuleczekkkk
A miała któraś z was podobną sytuację? Jak to się potoczyło?

Gość anuleczekkkk
Spiący leniwiec: To była Twoja decyzja, bo np. uznałaś, że facet jest niedojrzały, nie pasujecie do siebie, czy po prostu jemu "coś nie pasowało"? Boję się, że on musi się wyszaleć jeszcze bo jego wiek temu sprzyja...

Gość shallimma
Jasne że ma sens - moja babcia jest starsza od mojego dziadka właśnie o 5 lat i nigdy nie było widac tej różnicy wieku bo moja babcia była piękną kobieta zawsze i nawet teraz wyróżnia się spośród innych babć tym błyskiem w oku i taką szlachetna twarzą - są ze sobą tyyyle czasu i chyba im dobrze ze sobą - myślałam że w tych czasach ludzie już nie mają takich śmiesznych oporów... oni wtedy nie mieli z tym problemu - parę lat różnicy czasami jest nie do zauważenia i fizycznie i mentalnie - spróbuj

Gość protkowa
ja jestem starsza od swojego faceta o 5 lat...ale on ma 29 a ja 34-też różnica 5 lat :-)

moja szwagierka ma młodszego chyba o 5 lat, są już ze sobą chyba razem ze sto lat, albo 115......

Gość anuleczekkkk
Ta różnica w mentalności zaciera się wraz z wiekiem i nie jest przeszkoda, ale wydaje mi się że tylko wtedy kiedy partner ma jakiś bagaż doświadczeń, który nabiera się wiadomo z wiekiem. W przypadku mojego "adoratora" ten bagaż jest raczej chudziutki, bo ile doświadczeń można mieć w wieku 21 lat? Boję się ze jest fajnie teraz a pózniej będą wychodzić "kwiatki" wynikające z różnicy wieku...