Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia1890

sex z kolegą

Polecane posty

Gość kasiunia1890

mam męża ale od jakiegoś czasu jak tylko widzę swojego kolegę z pracy mam ochotę na seks z nim i wiem że on też ma. Boję się jednak co będzie po? czy warto dla kliku chwil burzyć rodzinę?

Gość Śmigło
Przysięgałaś mężowi wierność i uczciwość? To tego się trzymaj. Chyba że chcesz sobie poruchać bez zobowiązań. To w takim razie uprzedź męża, kochanie jestem kurwą, mam ochotę by mnie zerżnął kolega z pracy, odchodzę. Aha i daj mu rozwód z twojej winy. Ludzie, czy was naprawdę coś zjebało? Macie fajne żony, fajnych mężów, po coś w końcu zaciągaliście ich przed ołtarz czy do USC. Nikt na siłę was tam nie pchał. Zastanówcie się, co czuliście. Dlaczego głupią chęcią zaruchania chcecie popsuć to, co macie najcenniejszego - własne związki?! Bo tamta w pracy ma długie nogi i wielkie cycki, a tamten ma taki magnetyczny wzrok i jest ślicznym brunetem? Będę brutalny. Dla nich jesteście tylko kolejnym numerkiem do zaliczenia. Nie pierwszym nie ostatnim. Czy warto psuć sobie życie dla kliku skurczów mięśni kegla? Przecież od fajnego seksu macie kogoś w domu, kto na was czeka.