Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexander.k

znowu ona

Polecane posty

Gość alexander.k

pamietacie moja historie...o tym jak nie moglem przestac myslec o kobiecie mojego kumpla.? radzilliscie unikania jej i wyrzucenie z pamieci. tak tez zrobilem. bylo latwo bo ona mieszka daleko... jednak tydzien temu... kumpel zrobil domowke.. wiedzialem ze bedzie... ale ze bedzie az tak cudownie to nie :( :( moja zona przy niej to zadufana w sobie malpiatka

Gość tak mysle
to sie rozwiedz i nie marnuj czasu kobiecie!!!

Gość widzialy galy co braly
trzeba bylo sie z malpiatka nie zenic panie szympansie ;]

Gość alexander.k
wam wszystkim tak latwo przychodzi dowalanie :P nie wiecie czemu sie ozenilem, nie wiecie jak zona sie zmienila... i chyba nie tylko mi zdarzylo sie kims zauroczyc. nie marnuje jej zycia bo beze mnie mialaby gorsze. jeszcze nawet jej nie zdradzilem :P

Gość no to rozwiń temat
to nie będziemy Ci "dowalać"

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Żona się zmieniła w koczkodana a Ty nadal jesteś anioł :D Każdy dzifkarz tak się tłumaczy.

Gość znowu ona boże znowu Ty
perdum pierdum ona się zmieniła a ja jestem biedny bo ja jestem święty bo ona mi nie daje a mi ciągle staje bo ona zaszła w ciąże a to przeciez nie moja wina i MUSIAŁEM się z nią ożenić. patrząc na mojego męża drodzy panowie coraz częściej zdaje sobie sprawe że lubicie obwiniać kobiety za wszystko.a niestety prawda jest taka że prawda leży gdzies po środku... jeżeli jesteś oschły w stosunku do swojej żony to i ona dla Ciebie taka będzie i tak dalej i tak dalej :/ przykre to i smutne.

Gość żal mi twojej żony
a tamta powinna cię zużyć jak gumę do żucia a później wyrzucić do kubła na śmieci!

coraz częściej zdaje sobie sprawe że lubicie obwiniać kobiety za wszystko to racja, ale kobiety z kolei uwielbiaja obwiniac wszystko tylko nie siebie a czesto i nie swojego faceta :-)

Gość Anna Maria Wesołowska
Aleksandrze... jeśli się nie opanujesz to zostaniesz ukarany kara porządkową... a jeśli to nie poskutkuje! Zamkniemy Cię w celi z Kudłatym!!! A Wy nie wiecie kto to jest Kudłaty?!!!

Gość żal ci tyłek ściskaże
nie dla psa kiełbasa :P .................widziały gały co brały................ trza se było kupić okulary za wczasu!!!!!!!!!!!!!

Gość alexander.k
to nie tak. moja zone zmienily pieniadze. jestem tylko po to by je zarabiac. gdy jestem dla niej mily ona potrafi osmieszyc mnie przy znajomych. wiem, ze to nie fair ale ja nie mam wplywu na to co sie ze mna dzieje :(

Gość alexander.k
czyje zalety?

Gość daniello27
ok stary..stalo sie. trafilo cie i doskonale cie rozumiem. powiedz jakie twoim zdaniem masz u niej szanse?

Gość alexander.k
chyba nie liczysz na autoreklame? :P jak juz kiedys pisalem... nie jestem brzydki - jestem dobrze zbudowany , chodze na silownie ,zyje aktywnie, mam dobra prace, jestem kulturalny i spokojny

Gość mój mąż też tak się zmienił
Też musiałam ponosić konsekwencje jego zachowania, jemu można było wszystko, mnie nie, bo byłam odpowiedzialna, a od niego nikt niczego nie wymagał bo wszyscy się przyzwyczaili że taki jest. Ośmieszał mnie do swoich kolegów. Nie wytrzymałam rozwiodłam się, przynajmniej już się nie martwię co wywinie :)

chyba nie liczysz na autoreklame? jak juz kiedys pisalem... nie jestem brzydki - jestem dobrze zbudowany , chodze na silownie ,zyje aktywnie , mam dobra prace, jestem kulturalny i spokojny ok, to teraz powiedz prawde

Gość alexander.k
nie wiem jakie mam szanse i czy chce jakies miec :( kobieta kumpla - swieta rzecz. ale lubie gdy jest blisko, gdy na mnie patrzy , rozmawia ze mna... mysle ,ze podobam jej sie

Gość jaaaaaaaaaaaaaasne
Czyli Twoja żona zarabia duże pieniądze, które ją zmieniły w koczkodana??? I śmieje się z męża ciamajdy, który kasy nie zarabia???

Gość alexander.k
mój mąż też tak się zmienił - sama widzisz ,ze to nie zawsze wina faceta

lubie gdy jest blisko, gdy na mnie patrzy , rozmawia ze mna... mysle ,ze podobam jej sie zejdz na ziemie, za co mialaby cie lubic i co niby mialoby sie jej w tobie podobac?

Gość alexander.k
ok, wiem ze nie kazdy jest w temacie bo nie kazdy mnie czytal wtedy.... nie jestem ciamajda. jestem pilotem i to ja zarabiam kase a zona od 10 lat siedzi w domu i ta kase wydaje

Gość alexander.k
moze mnie lubic za to jaki jestem...zdazyla mnie troche poznac... nie jestem ani prostakiem ,ani chamem ,ani cwaniaczkiem... a podobac jej sie moge... bo od 3 lat bardzo dbam o siebie i wiem ze podobam sie kobietom

Gość jaaaaaaaaaaasne
Sorki. Dopiero doczytałam, że to ty tą kasę zarabiasz. A jej pewnie ciągle mało? I dlatego będziesz teraz dzielił kasę między żonę a kochankę :D Też dobre rozwiązanie. Zapewne mniej kosztowne niż rozwód.

Gość alexander.k
pilotem smiglowcowym...i nie mam zadnego koguta :P