Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ja chcę ale nie wiem

pytanie do osoby znającej niemiecki - oferta zakupu ..

Polecane posty

http://cgi.ebay.pl/JAPAN-URBAN-STAR-CLUB-SLIM-ZIP-HOODIE-Jacke-STYLE-d-G-M_W0QQitemZ280405101910QQcmdZViewItemQQptZKleidung_Accessoires_Herrenbekleidung_Herrenjacken_M%C3%A4ntel?hash=item4149724d56&_trksid=p3286.c0.m14 proszę mi powiedzieć czy pisze cos o minimalnej cenie towaru .. bo nie umiem zbytnio niemieckiego. proszę o pomoc

:(

Gość nic nie pisze o
minimalnej cenie

no ile w sumie trzeba zapłacić za ten towra zeby go mieć? czy nie ma tam żadnych ukrytych kosztów?:O

Gość nic nie pisze o
no musisz wygrac licytacje i do tego placisz jeszcze 18 euro (jezeli do Polski) za przesylke

Gość sdfghj
nic nie pisze o min. a tak btw dlaczego do szwajcarii kosztuje az 38 e ?

Gość lolplo
18 e to koszt wysylki a nie cena minimalna za ktora ktos to wystawil jezeli nie ma ceny minim. podanej to moze uda ci sie ja kupic za te 1 e ;)

Versandkosten innerhalb Deutschlands 4,95 Euro pro weiteren Artikel + 1,50 Euro Versandkosten. Europa 18,00 Euro pro weiteren Artikel + 3 Euro Versandkosten. Alle Preise verstehen sich inkl. Mwst. In den genannten Versandkosten sind die Verpackungskosten ebenso enthalten. Aus Haftungsgründen versenden wir ausschließlich als versichertes Paket. Bitte verzichten Sie auf eine Kontaktaufnahme wegen der Versandkosten! a mógłby to ktoś tak mniej więcej przetłumaczyć?:O

Gość dvfgrbthny
kurva przeciez pisze obok tego LICYTUJ po polsku nawet i na niebieskim tle :O to do czego ma byc ??? cena minimalna to znaczy ze ktos kto wystawia towar na aukcje moze ja zdjac (nie sprzedac) jezeli cena min. nie zostala osiagnieta (np. wycenil ja na 100 e) tu. skoro nic o min. nie pisze znaczy ze jak jej nie sciagnie (aukcji) to mzna ja kupic dokladnie za ta cene za ktora sie wylicytowalo.

Gość tak jakos mi nie po drodze
mniej wiecej pisze to o kosztach wysylki i jak kupujesz wiecej od tego sprzedawcy to moze wyslac to w jednej paczce.

ok dzięki

Gość Sandra czyjim jestes
projektem ? jakiegos parchatego onanisty z f23 ? czy to rodzimy kafeteryjny wyrob ?

Gość troche emowaty styl
jak dla faceta ale nie taka zla

czyli, że jeśli ją kupię to zapłacę: 18 euro za przesyłkę, +3 euro za koszty specjalne czy cos takiego.. + cena za jaką wylicytuję ta kurtkę..tak?

?