Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgnjhkl

mam w domu pelno muszek owocowek?, jak sie ich pozbyc?

Polecane posty

Gość fgnjhkl

wracam dzisiaj po poludniu, wchodze a tak chmura muszek, cale okna w nich byly :o jak sie ich teraz pozbyc?

Gość mrofeczkaaa
odkurzaczem je wez

Gość fsdfasdf
wciągnie do odkurzacza a na drugi dzień będzie ich tyle samo bo się tak szybko rozmnażają. trzeba czymś chemicznie je odstraszyć, tak myślę :o

Gość fgnjhkl
no fakt, nie pomyslalam. a od czego one sa? ostatnio ciagle je mam w pokoju, juz cgolera mnie bierze, nic z zarcia na wierzchu nieley i tez sa :o

Gość tak mysle
chyba jakas epidemia tych muszek...u mnie tez ich duzo:D:D:D:D przyczyna?....jaka?? wina nie robilam, zgnitych rzeczy tez nie mam:D

Gość fgnjhkl
pytanie-co jest przyczyna? :o nie ma zarcia na wierzchu, nic nie zdechlo, moze to od miety w doniczce? chociaz to glupie, jak od ziola moga sie muszki brac:o

Gość fgnjhkl
no qrde, popryskalam takim mocniejszym srodkiem chemicznym, na karaluchy itp srednio podzialalao :o ale jak sie ustrzec zeby nie wpadaly do domu? moze mucholep zawiesic gdzies?

Gość fgnjhkl
no qrva, a u mnie wystarczy ze pijesz kawe i sie zlatuja :o dow szystkiego :o rozmnazac nie maja sie chyab gdzie, 3 tyg temu byl remont pokoju, wszystko wymyte,wyszorowane i wyszczyszczone :o

Gość tak mysle
ZIMA IDZIE:D...i musza sie gdzeis chowac

Gość mucholep ohydnie
wyglada, lepeij jakis proszek, rozpylacz ale nie to paskudztwo. Ucieklabym od razu z takiego domu gdzie by cos takiego sie znajdywalo. Pelno poprzyklejanych trupow zaschnietych much... A Fuj!

Gość nie chłopak
kurde u mnie to samo, są wszędzie!! wszystko pochowane, owoce w lodówce, a ich pełno!! i faktycznie, zlatują się nawet do kawy, już normalnie nie wiem co robić.

Gość fgnjhkl
dobra na elektrodzie znalazlam temat: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic830332-60.html jako ze w domu mam tylko brzoswkienie w syropie to wlozylam kawalek brzokwini, dolalalm wody,dosypalam cukru i czekam, az sie zleca :P od spodu zakretne podkleilam tasma dwustronna :D

Gość fgnjhkl
ech, teray nawet piwa sie nie napije bo mi sie yleca do syklanki Ło