Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani durex

dyrex play O

Polecane posty

Gość pani durex

Czy ktoś może używał?? jakie wrażenia?? czy jest godny polecenia bo zastanawiam się czy kupić a kosztuje nie mało i szukam opinii a w necie ich mało. Czekam na informację! Dzięki!

no ja uzywałam ale jakos nie bylo rewelacji a tak naprawde to nie czulam roznocy no moze tylko bylo nawilzenie lepsze nic wiecej

Gość pani durex
a jest może jakiś fajny żel który polecasz?? nie chodzi tylko o nawilżenie ale też o jakieś przyjemne doznania

Gość ja również miałam ale
"szału nie ma".. nic nadzwyczajnego, naprzemienne uczucie ciepła i zimna.. drugi raz nie kupie

Gość kudlata cipucha
dziewczyny, nie uzywajcie tego! raz uzylam i spalilo mi wlosy na cipuszce, a mialam takie piekne, bujne loki :(

raczej nie. widzialam tylko te z durexa no i z jakiejs innej firmy ale to chyba to samo jest. watpie zeby to cos dawało przynajmniej na mnie nie dziala

Gość pani durex
mówicie że nic specjalnego co?? dobrze wiedzieć bo cena tego żelu nie jest mała i nie chcę bezsensownie wywalać kasy. Mogę się podzielić wrażeniami odnośnie nakładki wibracyjnej... przy zakończeniu doznania bardzo przyjemne ale w trakcie samego stosunku trudni się skupić obu partnerom :P Mogę powiedzieć że spoko ale szału nie robi

Gość pani durex
może ktoś jeszcze się wypowie na tan tamat?

Gość zaba niezielona
jak dla mnie to durex play O dziala i to swietnie wiec widoczni kazdy ma inaczej. tez sie wachalam ze wzgledu na cene. ale teraz wiem ze to byl super zakup i naprawde starcza na duzo zabaw samej i z ukochanym. wiec cena wysoka ale duza wydajnosc i swietnie mi sie sprawdza w dzialaniu...!!!

Gość pani durex
a czy taki żel można stosować np na sutki?? próbował ktoś?? i czy panom sprawia jakąś przyjemność użycie tego żelu?

Gość zaba niezielona
napewno mozna, skoro nakladasz na lechtaczke to niby na sutki nie mozna. a czy dziala mysle ze podobnie jak ze wszystkim innym czy kady inaczej odbiera, ja w sumie nie probowalam .....jeszcze;) a czy na faceta dziala tego nie wiem ale watpie.

Gość kizesowa
Dobrych żeli szukaj w sex shopach: aqua,darling,wet

Gość ja moge polecić durex
ale z tych małych kolorowych, a dokładnie durex zielony "żel intymny uwalniający dreszczyk emocji"- nie nakłada sie go na łechtaczke, tylko partner nakłada na penisa przed stosunkiem, tydzież kobieta u wejścia pochwy i dla mnie doznania były MEGAAAAAAAAAAA!!

Gość ja moge polecić durex
zapomniałam dodać, że dla mojego męża też:) a durex play to strata kasy- zwykła oliwka jest lepsza niż to badziewie

Gość pani durex
no.... a ja dziś kupiłam. Wieczorem okaże się czy było warto czy jednak tylko wywaliłam kasę. Jutro napiszę jak było;)

Gość pani durex
my z mężem jesteśmy zadowoleni:):):) nie żałowaliśmy sobie a przy orgazmie czułam się jakby mnie prąd pokopał. Mąż też poleca:P Jedyna wadą jest ta wysoka cena

Gość ja polecamm
truskawkowy zel intymny z unimila :) ładnie pachnie, jest jadalny i dobry w spaku do tego fajnie nawilza :)

Gość ja polecamm
*smaku

Gość pani durex
myślę że jeszcze trochę poeksperymentujemy z różnymi żelami więc dzięki za podpowiedź:)

Gość super zel
my próbowalismy z mezem i jest naprawde super fajne uczucie .....jestesmz megaaaaa zadowoleni

Gość gość
TO BYŁA REKLAMA... I PO REKLAMIE:)