Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana6789

PomoCY!!! Przyłapana przez polincje NIELETNIA CO JEJ MOZE GROZIC?

Polecane posty

Gość załamana6789

Upilam się z kolezanką spirytusem i sie okropnie upilysmy przyjechala policja a my próbowalysmy sie im wyrwac jakos i uciec nie chcialysmy wejsc do radiowozu ja przez przypadek facia podrapałam. w samochodzie wrzeszczlaysmy oni nas nagrali a ja ich przezwalam od chuji jebanych fuck the police itp zdarzenie mialo miejsce po lekcjach mam 15 lat co ze mną będzie POMOCY i prosze nie dawac dolujacych komentarzy bo jestem wystarczajaco zdolowana PS co mam mowic psychologom zeby ,mi nic nie zrobili ?

pewnie będzie sprawa w wydziale rodzinnym i nieletnich, pewnie dostaniesz dozór kuratora i po bólu

Gość zalamana789
kurde ehhh lyso wyszlo nie chce miec kuratora jak okaze skruche to moze nie dostane

Gość dostac to ty
powinnas wpier..ol od ojca Tydzien zycia o chlebie i wodzie i zakaz wyjscia gdziekolwiek prócz szkoły przez pół roku

standard, złapali młode, nawalone siksy i sie cieszą. Jak mawia kumpel jak sie boje pływac to nie ide do marynarki, jak sie boje dostac wpierdol to nie ide na policjanta;] własciwie to powinni cie zamknąc na izbie;]

Gość ja to jaaaaaa
Nic Ci nie zrobią, pewnie dostaniesz wezwanie na policje, załoza Ci sprawe, dostaniesz pouczenie i po bólu..