Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hislop

25 lat,stara panna,dziewica,porażka

Polecane posty

Gość hislop

Wszyscy na około kogos mają, a ja jestem wiecznie sama.Może ja jestem naiwna,że chce wielkiej miłości a nie zadowalam sie byciem z kims tylko dla samego bycia.A z drugiej strony czuje jakbym marnowala najlepsze lata.Czy ja w ogole mam szanse na szczescie?:( tylko sie zabic

Gość bvcfx
ja mam 27 lat i jestem prawiczkiem

Gość hislop
wiekszosc kolezanek juz wyszla za maż,ma dziecko itd. a ja? jestem ostatnia sierotą bo nawet nikogo nie mialam.pewnie sie ze mnie smieja:(

Gość aaaaisha
tez mam 25 lat i mam tak jak ty, z tym, ze ja nawet na randce nie bylam, wiec sie pociesz:p

Gość bvcfx
ja juz sie pogodziłem z tym ze bede sam do konca zycia , poza tym chyba nie nadaje sie do zwiazku ,

Gość hislop
wiesz nie,to nie jest szczyt marzeń,ale dla mnie jest wazna rzeczą,chcialam miec dobrą pracę i meza,a z czasem dziecko.no i co w tym zlego.pierwsze juz mam,ale na pozostale jakos nie mam szans

Gość aaaaisha
do bvcfx bądz twardy, poluj dalej:D

Gość oto Polska właśnie
eee tam, nie ma się czym przejmować, w końcu nie każdy musi być z kimś i mieć dziecko,

Gość hislop
nie wiem czemu,nie moge sie w nikim zakochac,kiedys bylam zakochana ale ta osoba mnie zwodzila więc tak naprawde chyba lepiej sie nie zakochiwac. moze w tym sęk ze za bardzo wszystko analizuje i pewnie nie umiem sie zakochac juz.dlatego to smutne.chce sie zakochac miec faceta itd ale albo nie potrafie albo jeszcze nie znalazlam tego kogoś

Gość piekna ateistka
autorko, ale czy ty nigdy nikogo nie kochalas, czy kochalas, a on cie nie chcial... o co chodzi? .. wiesz, to ze nie chcesz sie spotykac z byle kim to normalne.. ale bledem jest tez czekanie na ksiecia w koronie, na czarnym rumaku.. ;) a poza tym nigdzie nie jest powiedziane, ze w wieku 25 lat trzeba miec faceta i nie byc dziewica... ;) a poza tym zastanow sie: czy ty wogole gdzies wychodzisz, bywasz miedzy ludzmi, czy siedzisz w domu zamknieta w czterech scianach? bo wiesz... ciezko jest znalezc w ten sposob milosc ;)

Gość aaaaisha
do autorki no to się CIESZ ze masz prace i inne rzeczy ja nawet tego nie mam

Gość hislop
jeju,nie nie każdy musi,ale co jeśli ja chce?

Gość bvcfx
nie szukam dziewczyny , bo jest mi dobrze . Jestem zadowolony ze swojego zycia.

Gość oto Polska właśnie
ja też bym dużo rzeczy chciał a tego nie mam i trzeba się z tym pogodzić, wszystkiego nie można mieć w życiu, u ciebie to jest brak chłopa, a u innych co innego

Gość hislop
to tez fakt,nie jestem desperatką bo wtedy bylabym z pierwszą osobą która mnie chciala.nie bylam,i mimo ze spotkalam sie z kilkoma osobami to nigdy nie bylo to.i zdaje sobie sprawe ze nie ma co czekac na ksiecia ale to tak zle ze marzy się o milosci zamiast zadowalac sie jakaś namiastką? ostatnio nie wychodze,nie mam juz z kim,kolezanki mają mezów,albo narzeczonych.poza tym nie jestem typem dziewczyny która zwraca na siebie uwagę facetów,nie mam szans zeby kogos poznać

Gość hislop
heh,to smieszne ze zawsze jak sie czegos najbardziej chce to sie tego nie ma.zresztą nie upraszczaj tego do szukania chlopa

Gość bvcfx
rozni nas to ze ty poszukujesz faceta , a ja uciekam przed kobietami .

Gość hislop
no tak,szukam a jednocześnie im nie ufam,bez sensu to wszystko.dlatego zapewne skoncze w samotności co dla mnie bedzie najgorsze

Gość hislop
na silę nie,bo wiadomo ze wtedy trafia sie najgorzej.ale mam juz 25 lat doskwiera mi samotność:( ehh lipa

Gość hislop
i co ja zrobie...

Gość wybrzydzalas
to cierp myslisz ze kolezanki skakaly na widok swoich facetow ??? NIE!!! możesz sie pocieszac ze poslubily byle kogo, ale to Ty bedziesz sama, nie one

Gość uo matko tez bym
uciekala jakby ktos tak jeczal jak ty. W ogole jaka stara panna, masz 25 lat czy ile? A poza tym gzdie ty mieszkasz ze w tym wieku wszyscy juz maja dzieci i mezow? idz na jakies studia jak masz za duzo czasu, wez sie za siebie bo na razie nie jestes interesujaca, tylko piszesz o tym ze nie masz chlopa, a nic nie wiadomo kim jestes, co cie interesuje, czy reprezentujesz soba cos fajnego... Jakby do ciebie taki facet marudzacy napisal to nawet bys mu nie odpisala zapewne.

Gość pozostał ci tylko
K___K__L____OOOOO__TTTTT__ZZZZZ K__K___L____O___O____T_______Z_ KK_____L____O___O____T______Z__ K_K____L____O___O____T_____Z___ K__K___L____O___O____T____Z____ K___K__LLLL_OOOOO____T___ZZZZZ_ na klate

Gość hislop
zabije sie,nie chce byc sama do konca zycia