Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssaarrea

dodatki do sukienki

Polecane posty

Gość ssaarrea

proszę doradźcie jakie dodatki dobrać i w jakim kolorze do czarnej klasycznej princeski. Chcę kupić pasek , torebeczkę i jakąś branzoletkę na rękę. Jaki kolor??fiolet czerwony ??moze jakieś propozycje z allegro??szukam i nic nie mogę znaleźć

Gość ewaaaaaaaaaa
srebro:) - moim skromnym zdaniem.. bardzo elegancko i ładnie wygląda

Gość ssaarrea
myślisz? też myślałam o srebrnych dodatkach, ale sama juz nie wiem, te paski np z allegro w kolorze srebrnym są tak święcące i sztuczne ze sama juz nie wiem. Chcę wyglądac elegancko i z klasą , a z takim srebrem będę mienic się jak ubrana prosto z rynku:O

Gość to zalezy na jaka okazje
srebro do czarnej sukienki to surowa klasyka i elegancja. Jeśli nie ma dużego dekoltu to może jakiś duży wisior ;), też srebrny? Ale gdy będziesz chciała zmienić sukienkę w strój bardziej "na luzie", nieoficjalnie to, pozwolisz że zareklamuję moje aukcje: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13000084 , z resztą nie tylko takie dodatki, ale duże kolorowe korale czy szal zmienią sukienkę. Zależy od okazji.

Gość upupuppupuppupp

Gość ssaarrea
dzięki , szkoda ze na swoich aukcjach nie masz srebrnych broszek, dziś właśnie zakupiłam pasek- ciekawy srebrny, ale ładny. A do kołnierzyka w sukience chcę dopiąc broszkę zamiast wisiorka. Myślę ze będzie się ładnie komponować.