Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuczciwość na allegro

nieuczciwość na allegro

Polecane posty

kupilam na aukcji telewizor,opis byl taki,ze tv jest sprawny,tylko po dluzszym uzytkowaniu wlacza się dziwny kwadrat,wtedy trzeba zrestartowac lub poprostu go stuknac i bedzie ok,tymczasem tv od samego poczatku jest niesprawny(a nie "po dłuzszym uzytkowaniu") kompletnie zamazany obraz,tylko jest glos czy mam szanse jakos odzyskac kase? facet nie chce słyszec o zwrocie

dziubekkk nie,nie bylo gwarancji.ale facet napisal,ze jest sprawny,ze sa piekne kolory itd,tylko "PO DŁUZSZYM UZYTKOWANIU..." a nie od razu.a on od razu jest niesprawny.i jeszcze podlaczał mi go moj wspollokator,wiec wrazie co mam swiadka. Dziewczyna Ladacoo oczywisce rozumiem.ja tez opchnełam moj zepsuty telewizor ( za 30 zl heh)ale wszystko opisalam zgodnie z prawda i jako uszkodzony.a tu bylo,ze jest sprawny i dałam bardzo duzo kasy a nie naleze do bogatych negatywa dam,jasne,tylko po nim to spłynie słyszalam,ze transakcje powyzej 50 zł sa ubezpieczone(?) , chronione (?)

pppppp

Gość tralalallala
dalas "duzo kasy" za jakis badziew ktory bylo wiadomo ze ma jakis feler? godness:O

tralalallala tak dalam duzo kasy a w opisie bylo,ze mala wada wystepuje po dłuzszym uzytkowaniu, doczytaj dokladnie zanim skrytykujesz zresztą za krytyke dziekujemy student pedagogiki wlasnie o takim programie ktos mi powiedzial i wlasnie to mnie bardzo interesuje!! wlasnie tak bylo-dostalam przedmiot różniący się od opisanego w ofercie. i jeszcze na dodatek pozamazane wszystkie nr fabryczne i wszelkie informacje o modelu nic zero a takiej informacji nie bylo w opisie. facet twierdzi,ze kupil mieszkanie i ten tv juz tam byl dzieki za linka juz biore się do czytania jestes kochany student pedagogiki:) czlowiek czasami nieswiadomie omija proste rozwiazania(zwlaszcza,jesli czuje sie nabity w butelke) i wystarczy jakas mala wskazowka...:)

Gość fdgfsd
ej ej ej kurwa wy się nie znacie i źle doradzacie :o za używany sprzęt kupujący jest odpowiedzialny przez okres pół roku. jesli był używany zgodnie z przeznaczeniem to skontaktuj się z nim i wyjaśnij sprawę, zapytaj czy da się coś z tym zrobić bo jeśli trzeba będzie co chwilę stukać telewizor to nie ma sensu. poproś o dane adresowe do zwrotu, bądź stanowcza a najlepiej każ swojemu facetowi (jak masz) to załatwić bo z babą rzadko się coś da normalnie załatwić i łatwiej jej wmówić że - jak to się mówi "to nie bug, to feature" (wiem z autopsji) powiecie mu że telewizor jest w stanie takim jaki przyszedł, jak się będzie targował (jak zmięknie trochę) to się zgódź na opłacenie przesyłki w obie strony (tzn ty płacisz za zwrot tak czy siak ale nie dostaniesz zwrot za jego przesyłkę). najprawdopodobniej tv zaczął szwankować, pewnie elektronika się zdupiła czy coś to się gość pozbył zanim straci na wartości dużo więcej licząc że mu to ujdzie na sucho :D pozdrawiam, allegrowicz z doświadczeniem.