Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamlodaaaa

maggie sottero Jovi kupie rozm 34-36

Polecane posty

Gość pannamlodaaaa

szukam sukienki Maggie Sottero model Jovi w rozmiarze 34-36 , jesli ktos ma na sprzedaz prosze o kontakt gg 4567017

Gość margoooo
ja mam do sprzedania suknie firmy Blue by Enzoani model Beirut. Identyczny krój tylko bardziej ozdobna. Jeśli chcesz zdjęcia to podaj maila, chętnie wyśle :)

Gość pannamlodaaa
tak poprosze napisz na jaki wzrost jest suknia jaki ma kolor i jaka cena Cie interesuje sandra1954@interia.pl

Gość margoooo
juz dwa razy probowalam wyslac ale chyba cos jest nie tak z tym adresem e-mailowym, bo przychodzi mi zawiadomienie ze mail nie doszedl

Gość pannnamlodaaaaa
jej przepraszam zly adres juz podaje dobry sandra19564@interia.pl wcielo mi 6 :/ widzialam sukienke na necie ladna ale magiie sottero chyba bardziej mi sie podoba ;) jesli nikogo nie nzajde zamowie w salonie

Gość pannnaamlodaa
nadal szukam tej sukni

Gość kasiaKT
hej, ja bede miala do sprzedania te suknie w kolorze ivory rozmiar 36 (moje wymiary mniej wiecej 88-63-90, wzrost 168 cm) po 17 kwietnia 2010 roku. Gdyby ktoś byl zainteresowany podaje moj nr GG 4972566

Gość zabulek
Witam Tak się składa ze ja miałam szczęscie ślubować w sukni Maggie Sottero, rozm. 36. Oczywiście mam na sprzedaż, jeśli jesteś zainteresowana prosiłabym o kontak e-mailowy zabulek21@wp.pl

Gość maaalinowaaa87
mam pytanie, czy suknia Beirut nadal jest do sprzedania?? jesli tak to w jakiej cenie?? prosze o odp i kilka fotek na meila w razie mozliwości:) pozdrawiam kmalina@op.pl

Gość detka
Ja mam do sprzedania suknie Jovi w rozmiarze 34-36, kolor ivory :)

Gość grandowa
hej jestem zainteresowana kupnem sukni maggie sottero model jovi ale w rozmiarze 38-40. jeśli któraś z Was ma do sprzedania bardzo proszę o kontakt grandowa@wp.pl. Ślub mam dopiero w lipcu 2011 roku.