Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienia benia

mÓJ STARY PIJE...!!!!

Polecane posty

Gość gienia benia
SamantaFox dzięki i do usłyszenia

Gość gienia benia
to jest takkie zagmatwane.. wiedzą tylko Ci co to przeżyli, wiedzą,ze to nie takie latwe i proste ..,że to nie łatwo zostawić,kiedy ciągle tli się iskierka nadzieji iskierka miłości....ale jest druga strona medalu... tylko trzeba podjąć tą decyzję ,choć wolałabym, aby to była decyzja ze strony alkoholika...bo to on ma najwięcej do stracenia

Gość gienia benia
tera śpi pijany na podłodze................. wrrrrrrrrrrrrrr

kotek a zrób mu zdjęcie. chrapie? nagraj go. Puśc mu to jak jest trzeźwy.Ale nie jutro bo kac to straszna rzecz. Kiedy skończy sie cią to pokaż mu zdjecie i puść nagranie. Niech pomysli, niech się zastanowi. Albo postaw na ostrzu noża wszystko. Albo odwyk albo rodzina. Konic kropka

Gość gienia benia
kochana jesteś ,juz robiłam takie rzeczy .. było mu głupio i co...???? wytrzymał 3 tygodnie bez picia do dzisiaj ,jak sądzę była to męczarnia dla niego

Gość gienia benia
całe trzy tygodnie bez picia dla alkoholika bo tak go nazywam .. musiało być męczarniom

Nie słonko. alkoholik może nie pić nawet przez rok. Alkoholikiem sie jest do konca życia. Jeżeli ma cią to będzie pił nawet przez kilka tygodni. jak się kończy to jest ok.

Gość gienia benia
SamantaFox dziękuję za wszystko, wiem,że rozumiesz i nie potępiasz...

Gość mo ojciec chlał
pi....ny frajer, ja nigdy bym nie chciał żeby mój syn tak na mnie powiedzial. To był inteligentny gościu, ale zbyt miekki ;/

Gość gienia benia
Kurde wiem ...ale ten człowiek tyle dla mnie znaczy,że chciałabym mu pomóc, choć często muwię mu,że jest nikim itd... ale to chyba takie moje mrzonki

Gość gienia benia
mo ojciec chlał roumiem ,ty jesteś facetem i co byś zrobił gdybyś był na moim miejscu

A jakie ja mam prawo potępiac? nie mów mu że jest nikim bo to nie pomoże. Postaw mu ultimatum. Kochasz mnie i dzieci? To odwyk. To walcz o nas. A jak nas nie kochasz to wynocha.

Gość wywal go jak najszybciej
Prosze Cie zrob to dla dzieci!!!!!!!

Gość nie mam pojęcia
;/, po prostu jak ktoś jest miękii to chyba w ogole nie powinienem sie czegos tykać, to dotyczy kazdego nalogu (uzywki itp.) , wiec po prostu starac sie pomóc , nie dolowac za bardzo czlowieka, ale tez postawic sprawe jasno że wszystko zalezy od niego czy sie stoczy czy nie... tak mi sie przynajmniej wydaje, ale nie mam pojęcia szczerze mówiąc. oki ide spac. nie wiem nawte czemu tu wszedlem, to forum dla kobiet ;/. dzis chcialem z kims pogadac;/

Gość gienia benia
Juz tak mówiłam, nawet nie Wiiesz ile bym dała za to żeby wkońcu zrobił co mówi ( o odwyku nie chce słyszć).. Powiedz Samanta Ty długo walczyłaś??

Gość nie mam pojęcia
dokładnie ktos taki niszczy zycie nie tylko sobie ;/

Gość gienia benia
nie mam pojęcia to dobre forum... ja też chciałam z kimś pogadać

Gość gienia benia
nie mam pojęcia masz rację

Gość gienia benia
Dziękuję za wszystko ...

Gość nie mam pojęcia
ja tez pisalem ze moj ojciec chlal :) zapomnialem ze tyu rozne nicki mozna wpsywac, nic ide juz, Nizc nie poradze niestey, moim zdaniem w tym wszytskim nie tyle o alkohol hcodzi, co o charakter. Ale to moje "madrości" wiec moge sie mylić :). powiem tylko, ze ostanio w bylej robocie mialem tez dyrektora, ktory byl alkoholikiem, wprawdzie probowal to ukrywac, ale bylo widac, z czasme tacy ludzie zaczynaja dziwnie postepowac, i tego nie zauwazaja. chociaz byl w porzadku i szkoda mi takihc ludzi, ale to wszytsko od nich zalezy, pomoc mozna tylko do pewnego momentu. Co do dzieci, chcialbym powiedziec, ze to nie odgrywa wiekszej roli, ale chyba się myle, jede radza sobie lepiej, inne gorzej, ja np mam 25 lat, nigdy żadnej nie mialem, a na codzień , pomimo ze staram sie zajmowac codziennymi sprawami, ciągle rozpamiętuje przeszlość, głównie rzeczy które mi sie nie udaly ;/.oki kurde serio spadam spac. powodzenia

Gość gienia benia
nie mam pojęcia masz rację,tu również bardzo dużą rolę odgrywa charakter.. w pewnym momencie można się załamać. A ty chłopaku głowa do góry,widząc po tym co piszesz jesteś bardzo wartościowym facetem ,napewno Ci się poukłada..

Gość gienia benia
wczoraj znowu był nachlany :( koszmar