płeć_wiśni 0 Napisano Październik 7, 2009 i panicznie się boję ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płeć_wiśni 0 Napisano Październik 7, 2009 niech mnie ktoś pocieszy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Październik 7, 2009 pocieszające jest to, że sprawy trwają zwykle kilkanaście minut a potem luzik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie kobietko Napisano Październik 7, 2009 rozwód dowodzi, że najgorsze masz już za sobą, teraz już tylko trochę i zaczniesz budowanie życia od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEORGIA83i 0 Napisano Październik 7, 2009 u mnie trwało jakies 40 minu za porozumieniem stron. Do przyjemnych doswiadczen to nie nalezy ale mozna przezyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
płeć_wiśni 0 Napisano Październik 8, 2009 ja mam z jego winy. w odpowiedzi na pozew przyznał sie do wszystkiego i zrzekł się praw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach