Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Patrynio1989

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość Patrynio1989

Witam. Wiem ze takich tematow byly miliony ale pomimo tego prosze was o pomoc i dobra rade poniewaz sam poprostu nie daje sobie rady:( Tak wiec bylem z dziewczyna 3 lata...Jak do tej pory jak to w zwiazku byly lepsze i gorsze chwile...ale od pewnego czasu sie wszystko popsulo...Ja mam charakter ciezki,tzn czesto robilem jej awantury ze nie ma dla mnie czasu, ze za czesto spotyka sie z koleznakmi przez co zaniedbuje mnie...i pewnego dnia ona tego nie wytrzymala....zerwala ze mna...Swiat sie dla mnie zawalil...Strasznie ja kocham...Ale to zeze mna zerwala to malo...po ok 3 tyg znalazla sobie nowego chlopaka...by to koles 7 lat starszy od niej,lubiacy ze takpowiem wypic itp..pomimo tego ja dalej o nia walczylem...prze ok jeszcze 2 tyg...Ale w koncu dalem sobie spokoj...przestalem pisac,dzwoniec utrzymywac jak kolwiek kontakt....po 2 tyg od tego czasu sama sie odezwala i chciala wrocic,poniewaz tamten pil i zle ja traktowal a poza tym jak ona to powiedziala nic do niego nie cz8ula i caly czas myslal o mnie,,,i nadal mnie kocha...No dobrze dalem jej szanse...Bylo ok prze ok 2 miesiace..Potem zniwu zrobila sie dziwna.nie chciala sie spotykac,prawie sie nie odzywala...i w koncu znowu mnie zostawila....jak sie okzalalo znowu dla tego goscia...nie no myslalem ze wyjde z siebie...postanowilem zerwac kontakt od razu...On podobno wtedy obiecal jej ze nie bedzie pil i sie zmieni...Dlatego mnie dla niego zostawila...po ok 2 tyg znowu przyszla...jak sie okazalo tamten wcale nie przestal i juz na drugi dzien latal pijany....nie chcialem juz w to wchodzic.ale jak to w milosci...Dalem kolejna sznase...Bylismy ze soba znowu ok 3 miesiecy i co??ZNOWU ze mna zerwala!!!Ale ty razem miala powod...poniewaz jej najlepszej koleznae powiedziaelm ze w kazdej chwili moge zostwaic moja dziewczyne dla niej...Dodam ze bylem wtedy pijany w trupa...nawet tego nie pamietam...O to ze mna zerwala..ale jak sie okazalo ona po 5 dniach znowu jest z tym kolesiem!!!!!!Ja juz nioe wiem co mam robic!!!nie jestesmy ze soba 2 tyg....przedwczoraj sie spotkalismy...przytulalilsmi sie itp....jak para...a teraz ona znowu sie nie odzywa....Nie wiem czy sie do niej odzywac,pisac,dzwonic czy kompletnie odpuscic....strasznie ja kocham i nadal chcialbym z nia byc...Co zrobic???POMOZCIE!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować