inteligentny i mądry człek 0 Napisano Październik 8, 2009 :D Ja siedze... w szkole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 8, 2009 jem śniadanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zjadłam śniadanie Napisano Październik 8, 2009 i teraz włączyłam kompa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sukinsyn wylogowany Napisano Październik 8, 2009 Je teraz jestem w szkole....... i nawet nie czekam na dzwonek :D :D :D Leniuszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byyyyyaaa Napisano Październik 8, 2009 a co jecie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolinka 25 Napisano Październik 8, 2009 a ja jestem w pracy do 16.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Październik 8, 2009 pije kawę. Ale musze isć wysuszyc włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sukinsyn wylogowany Napisano Październik 8, 2009 Cholerka....... oj musisz mieć bardzo mokre te włoski? :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Październik 8, 2009 sukinsyn- zajmij sie lepiej lekcjami :P Pewnie matematyke masz :P A jakie maja byc jak są umyte :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siedze sobie Napisano Październik 8, 2009 w moim domku w gorsakim misteczku japonii jest 16 po poludniu na dworze szaleje taifun zjadlabym sobie cos ale boje sie wyjsc do sklepu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 8, 2009 Diabeł...Ty zajmij się lekcjami :D :D a nie buszujesz na kafee :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie to Napisano Październik 8, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/5077300/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmopolitan 25 0 Napisano Październik 8, 2009 pije kawke i pale cygaretka...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sukinsyn wylogowany Napisano Październik 8, 2009 Leniuszku............informatyke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 8, 2009 dopijam se kawe i zastanawiam sie za co sie zabrac wpierw w tej robocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 8, 2009 no ładnie :D :D zamiast pogłębiać swoją wiedzę na temat hakerstwa....to Ty.....:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 8, 2009 setunia...jak to za co :O za Kaffeterią :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 8, 2009 poki nie ma szwefowej to kafe bedzie u mnie na chodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 8, 2009 luize znaczki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 8, 2009 setunia...smacznego :O może Ci dać kleju :D :D no, chyba że wprawiasz się w lizaniu -znaczków oczywiście ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 8, 2009 niestety tylko lizanie znaczkow mi pozostalo tzn juz zakonczylam te czynnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 8, 2009 hahah a dlaczego TYLKO znaczków? :O chcesz o Tym pogadać na terapi grupowej? ;) :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 7iXCOeKgQtsYwRVB8jtaoct1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach