Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona jestem

wolałabym w ogóle nie mieć dzieci niż być w ciąży mnogiej

Polecane posty

Gość przerażona jestem

http://zosia2.samosia.pl/sam343/48246d80001d40624996133d/ce5e02b70028ccb84994c2c1.jpeg przeraziłam się jak zobaczyłam to zdjęcie, ta kobieta jest w ciąży z ośmioraczkami, wiem że takie sytuacje zdarzają się baaaaaaaardzo żadko ale jednak, przecież ta kobieta nigdy nie dojdzie do formy sprzed ciąży jej brzuch jest masakryczny..... na serio wolałabym w ogóle nie mieć dzieci niż mieć kulę ziemską na ciele:( jakbym kiedyś była w tak mnogiej ciąży to chyba bym zredukowała do jednego:( wiem że niektórzy mogą mnie skrytykować za to co piszę, ale tak uważam. ryczałabym chyba codziennie, tak bardzo dbam o figurę a tu takie coś. JAKIE JEST WASZE ZDANIE?

Gość OŻ KURNA CHATA
zgadzam się ale chyba w przypadku takiej ciąży można zredukować zarodki bo to zagraża życiu matki czyż nie, a może się mylę

Gość lsreeele
ja byłam w mnogiej - urodziłam bliźniaki za jednym zamachem - chłopiec i dziewczyna - już nie planuję więcej dzieci, do formy wróciłam, opiekunkę mam i wracam do pracy - nie załuję bo już nie będę musiała mojego ciała narażać drugii raz na rozstępy które jak nie pojawiają się tak często w pierwszej ciąży to w drugiej zazwyczaj pomimo dbania są

Gość fcdxs
a to ta co upodabnia się do Angeliny Jolie.Sztucznie zapłodniona!

Gość dvfbgthny
jak to nie dojdzie do formy sprzed porodu ? Oo zobacz sobie John & Kate +8 na travel & Living, babka po blizniaczkach a nastepnie szescioraczkach ma zayebista figure.

Gość przerażona jestem
Isreele - bliźniaki to co innego, to super sprawa, ja tutaj piszę o mnooooogiej tzn mam na myśli 4 w zwyż, czasem sie to zdarza.... a co do Twoich bliźniaków to faktycznie fajnie, bo za jednym zamachem chłopiec i dziewczynka, to zupełnie co innego. Ta kobieta na zdjęciu ma ośmioraczki:(

Gość elwirka 15
A ja jestem już prawie w 6 m-cu i brzuszka prawie wogóle nie ma, rodzina mówi że ściemniam z tą ciążą.Aż mnie czasem denerwuje, że nikt minie wierzy...........

Gość ja w ogole nie milm rozstepow
po dwojce, jedno po drugim, drugie było bardzo duże, zeby mi brzuch sie ladnie skurczyl robilam oszczypywnie ( takim ruchem kolistym). Nie ma zadnej roznicy sprzed i po ciązy

Gość przerażona jestem
TO ZYCZE CI OBYS ICH NIE MIALA....!! dziękuję 🌼 jak mnie bardzo przypili to sobie zaadoptuję już odchowane, a jeśli nie to w ogóle zrezygnuję z tej przyjemności o mnie się nie martw 🌼

Gość przerażona jestem
elwirka czy ty masz 15 lat? nie schodzcie z tematu dziewczyny, z jednym dzieckiem w brzuchu to zupełnie nie ma problemu (tzn jeśli wszystko ok) czy nawet z dwójką, ja tutaj piszę o wieeeloraczkach.

Gość elwirka 15
tak mam 15 lat i mam na imie elwirrka :)

Gość elwirka 15
Zdjęcie które wkleiłaś rzeczywiście jest nieco przerażające....

Gość gość
Ta kobieta zapłodniła sie in vitro i na zyczenie chciala miec osmioraczki, bylo o niej w telewizji.