Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYTERFRF

OSZUKANA NA ALLEGRO-WARTO ZGŁASZAĆ?

Polecane posty

Gość XYTERFRF

kupiłam na allegro towar który wygląa inaczej niż na zdjęciach(ciuchy)dałam za nie nie całe 80zł,czy warto to zgłaszać na poliecje?

Gość kukukukuk
sprzedający mówi,że towar jest ''zgodny z opisem''....a ja widze,że to szmaty...i zastanawiam sie czy wogóle ma sens zgłaszanie na policje...czy odzyskam kase

Gość wqe
a co sie konkretnie nie zgadza? wygladaja tak jak na zdjęciu?

Gość kukukuk
po prostu są inne!!!!!ten sam kolor ale inaczej wyglądają...to widać gołym okiem...a sprzedająćy mówi,że kasy nie odda bo towar jest ''zgodny z opisem''-czy policja sie tym zajmie?

Gość Zgłaszaj
Trzeba łobuzom dawać nauczkę . Ja walczyłam do upadłego przez meile i telefony oraz za pośrednictwem allegro i wyegzekwowałam sobie . Poprosiłam wszystkich którzy od dziada kupowali żeby wysłali prosbę do allegro o uniewaznienia komentarzy .

Gość jyyyy
ale czy taka osoba zostanieukarana a moje pieniądze odzyskane?

Ja bym wystawiła negatywny komentarz, zgłosiła do allegro i olała. Szkoda tracic czas dla niecałych 80 zł, nie mówiąc juz o telefonach, więcej na nie wydasz niż na ubranie. A komentarzy nie czytałaś tej osoby? Jesli ludzie wystawiali kometarze pozytywne to może jednak przesadzasz z wymaganiami? Z drugiej strony jesli było niepochlebne a Ty ubranie kupiłas to sama jesteś sobie winna