Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanai to bardzo

zla i wsciekla

Polecane posty

Gość zalamanai to bardzo

pol roku temu urodzilam sliczna coreczke ja i maz mamy czarne wlosy coreczka ma rude:) nie wiem jak to sie stalo po prostu takie ma.Jest kochana bardzo podobna do meza a on chce testwo dna :O zabolalo mnie to bardzo maz byl moim pierwszym partnerem seksualnym i ostatnim.Nie zdradzilam go !!!! On chce testow bo mala ma rude wlosy.tesciowa go jeszcze namawia.To jakas paranoja noz kurcze to dziecko jest wypisz wymaluj czyty ojciec a on chce testow.powiedzialm mu,ze jak to zrobi to bedzie zalowal do konca zycia,ze mnie o to posadzil.I,ze pomyslal,ze mala nie jest jego.przytlacza mnie ta cala sytuacja to jest chore jak on moze.

Gość wytłumacz mu na spokojnie że
dużo dzieci ma rude włosy po urodzeniu

Gość cep
julianne moore ma rude i jest uważana mimo swoich lat :D za laskę :)

Gość zalamanai to bardzo
mowila mu to wiele razy ,ale on wie swoje.boli mnie to,ze mogl pomyslec,ze go zdradzilam.kazdy kto zobaczy mala mowi,ze czysty tatus o on tego nie wiedzi

Gość zalamanai to bardzo
cep nie chodzi o kolor wloskow kochalam bym swoje dziecko nawet gdyby mialo zielone wloski.chodzi o to,ze mnie posadzil o zdrade

Gość w mojej rodzinie tez 2 dzieci
bylo rude...blizniaki a rodzice wlosy czarne!normalnie CZARNE!tak bywa i juz.masz durnego meza!