Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdallenka

tracę wiarę-co robić?

Polecane posty

Gość magdallenka

Witam.Mój problem przedstawia się następująco tóż od dwóch miesięcy poszukuję mieszkania do wynajęcia,lecz bez skutku,mam małe dziecko(4lata)i ludzie,gdy słyszą że mam dziecko,odmawiają mi wynajmu.Dlaczego tak jest?W obecnej chwili wynajmuję od ponad 3 lat jednopokojowe 20metrów,ale jest za ciasne dla 3os.rodziny.Dziecko rośnie,potrzebuje więcej przestrzeni,jest naprawdę ciasno całe mieszkanie ma 20metrów.Próbowałam różnych sposobów poszukiwania,dawałam nawet ogłoszenia do gazet. Przeglądam non stop ogłoszenia w internecie,bezskutecznie.Nam przydałoby się chociaż 25metrów,zawsze coś.Może ktoś z Was ma coś do wynajęcia?Jesteśmy ludźmi spokojnymi,uczciwymi,bez nałogów,mamy stałą pracę, nigdy nie zalegaliśmy z opłatami.Interesuje nas coś na terenie,Pragi południe ze względu na przedszkole córki.Byłabym wdzięczna za odzew.

Gość aariadnee
jeśli marysin nie jest dla ciebie za daleko to ostatnio na bazarku wisiało ogłoszenie, ze ktoś wynajmie mieszkanie dwupokojowe rodzinie szczegółów nie znam

Gość magdallenka
no jednak za daleko,ale dziekuję za odpowiedź.

Gość aariadnee
marysin jest niezły sama jestem z pragi i na pradze pracuję, mąż pracuje w centrum dojazdy spokojnie da sie przezyć przedszkola na bardzo wysokim poziomie i fajne otoczenie

Gość gyuijkrftyuhijk
dlaczego ludzie jesli slysza ze masz dziecko to nie chca ci wynajac......... poniewz jak oni zerwa z toba umowe- najmu to beda musieli zapewnic tobie i twojej rodzinie lokal zastępczy- ostatnio byl ten problem naswietlany w interwencji w polsacie

Gość magdallenka
Rozumiem,ale to zależy od typu człowieka,bo ludzie potrafią być bezczelni,gdyby mnie taka sytuacja spotkała,to bym szukała czegoś innego,poza tym mam rodzinę w warszawie i na tak zwaną czarną chwilę miałabym się gdzie podziać.My jesteśmy ludźmi odpowiedzialnymi.Dzięki za odpowiedź.

Gość magdallenka
aariadnee to dla nas trochę skomplikowane,ale dzięki za propozycję.Mała tu chodzi do przedszkola 2 lata,nie chcemy jej zmieniać,tutaj jest jej dobrze.

Gość magdallenka
proszę,to dla mnie ważne.

Gość kizia miziaa
poszukaj przy starszej osobie

Gość magdallenka
Próbowałam,ale doszłam do wniosku,że to jest bez sensu,gdyż to jest duże zobowiązanie,my chcemy być nie zależni.Oboje z mężem pracujemy, na zmianę opiekujemy się dzieckiem ,a przy starszej osobie,dochodzą nowe obowiązki i jakieś zobowiązania,opieka,nie jestem gotowa na coś takiego w tej chwili.