Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaobdarta123

Ból jajników ciąża?

Polecane posty

Gość martaobdarta123

Biorę tabletki, w trzecim tygodniu spóżnilam się z ztbaletkami (ale nie pod rząd, i nie minęło 12h). W tym czasie miałam stosunek, bez wytrysku w środku. I wszystko byłoby ok, nic bym sobie nie wymyślała, ale na drugi dzień od stosunku blolą mnie jajniki, zwłaszcza jeden. To nie jest objaw ciązy, przecież za wcześnie, prawda?

na pewno to nie ciąża skoro nie doszło do wytrysku możesz spać spokojnie a ból jajników może to jakaś infekcja ale lepiej to sprawdz jak nie przejdzie za kilka dni

Gość martaobdarta123
A jeśli doszłoby do wytrysku? Stosunek był w niedziele, w środę skończyłam opakowanie, a miesiaczki nic...kiedy mogę zrobić BHCG?

Gość do kasacjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
moze zapalenie przydatkow? boli cie w ruchu? jak tak to moze to zapalenie wlasnie!

Gość martaobdarta123
Wątpie aby to było zapalenie przydatków, fakt miałam torbiel rozlaną i laparoskopie, jednak jestem pod stałą opeką ginekologa. Rwe włosy z głowy przezs te opóżnione tabletki....a to trzeci tydzień jest najgorszy z tego co czytałam...i to czekanie....

Gość martaobdarta123
Dziewczyny, czy nie wiecie czy opóżnienie się z tabletkami (mniej niż 12h) może obniżyć skuteczność tabletek? Oraz czy zmiana klimatu może spowodować opóźnienie miesiączki nawet przy tabletkach?Błagam bo do poniedziałku umre...