Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mała smutna istotka

wkurza mnie mój chlopak

Polecane posty

jestem z moim chlopakiem rok, znamy sie dluzej. On chodzi na studia a ja na wybrałam studium. Ucze sie dwóch kierunków masazystka i manikiurzystka. Mysle jeszcze nad trzecim wizazystka, ale nie wiem jak wyrobie z 3 kierunkami. Jetsem po szkole fryzjerskiej "Technik usług fryzjerskich" a mo.j chlopak skonczyl LO. wkurza mnie tym że mowi ze on jest madrzejszy bo on studiuje a ja nie :/ mowi ze jestem gorsza... smutno mi bo było nie było to mój chlopak :/ :(

Gość ToJaaaaa
Wiesz co?? Co to za chłopak!! Nie pozwól sobie!! Nie ma prawa tak mówić!! Nie wykształcenie mówi o mądrości człowieka... Bo znam ludzi po studiach co naprawde inteligencja zero... Poprostu kuli na blache wszystko a moim zdaniem, to nie sztuka... Praktyka jest najwazniejsza... a najważniejsze w życiu, to robić to co się chce... I jeśli Ci tak On mówi, to jest skończonym dupkiem i tyle....

Gość Scotii
A on co niby studiuje Astrofizykę ,że taki mądry?

wiem tez tak czasem uwazam, ale kocham go, nie umiem pojac dlaczego on mi to robi... czasami mam ochote zamknac sie w domu i nigdzie nie wychodzic! odsunac sie od swiata a najbadziej od niego! lubie to co robie, juz w technikum odkryłam ze kreca mnie bardziej makijaze, paznokcie.. miałam rok kosmetyke nawet odtslam certyfikat bo powiedzialam sobie ze dam rade z tym egzaminem... a on mi takie cos .. ehhh

Gość ToJaaaaa
taka mała smutna istotka -Co to za facet, który zamiast wspierać Cię... Kibicowac w spełnianiu marzeń, to wyjeżdza Ci z takimi tekstami... Zastanów się... Ja bym nie mogła być z kimś takim... Realizuj się... rób, to co kochasz i pokaż mu na co Cię stać!!!

wydział radia i telewizji. Są to studia zaoczne. W dni robocze pracuje w sferze

Gość doqtoreq
nastepna co skonczy wyzsza szkole malowania paznokci:)

miedzy mna a nim jest wspaniale, ale kiedy sie klocimy on wyjeżdza z takimi tekstami :(

Gość Michał Marchlewski
WOW jak można nie doceniać mądrości kogos kto ma certyfikay z paznokci :P :P :P To jasne, że chłopak po LO i na dodatek studiujacy jest dla ciebie zbyt mądry i zastanawiam sie jak nie nudzi się z fryzjerką czy scecjalistką od tipsów - masakra :(

Gość ToJaaaaa
Odwazna Marzycielka - haha następna jakaś pusta laseczka... a co jak już ktoś nie chce zostać doktorem , to już jest gorszy?? To zawody przyszłościowe... Dziewczyna robi, to co Ja interesuje a to najważniejsze... Człowieka nie ocenia się po zainteresowaniach... marzeniach... Ale chyba nie wszyscy to wiedzą :/

nastepni :( mnie to kreci! kocham to robic :( dlaczego mam robic cos co mi sie w ogole nie podoba? a tak przynajmiej do pracy pobiegne szczesliwa ;)

Gość ToJaaaaa
taka mała smutna istotka - nie przejmuj się tymi co Cię krytykują... Ważne aby robić w życiu, to co się kocha... Co interesuje Nas, a nie robić coś dla szpanu... dla pokazania mamusi... A przedewszystkim nie ocenia się ludzi po tym co ich interesuje!! Ludzie opanujcie się!!

Gość Michał Marchlewski
Przeciez nikt ci nie karze studiowac informatyki - maluj pazury i bądz szczęśliwa ,ale nie oczekuj tego że ktos będzie ciebie uważał za osobę mądrą czy inteligentną - nie wszyscy muszą być wykształceni bo ktos musi tym madrzejszym włosy obcinać :P

Gość kulka.
Odwazna Marzycielko, masz racje. Wszyscy uniesmy sie ambicja! A co! Zostanmy lekarzami, prawnikami i wielkimi szefami w bardzo powaznych i wielkich firmach - oczywiscie bardzo wyksztalconymi szefami! I zacznjmy glodowac, chodzic nago i z zapuszczonymi paznokciami bo przeciez to brak ambicji chciec piec chleb, szyc ubrania czy robic paznokcie. A pilniczkow do paznokci nie bedzie bo praca w fabryce jest jest za malo ambitna, wiec sama sobie tych paznokci nie zrobisz. Czy to ze ktos chce robic to co lubi i w czym jest byc moze bardzo dobry oznacza brak ambicji? Lepiej zostac kolejnym magistrem czegostam i robic cos co nas unieszczesliwia.

Gość ToJaaaaa
Michał Marchlewski - Trać się człowieku, bo jesteś żałosny... Profesorek się znalazł... Wykuje cos na pamięć i myśli, że inteligentny... haha Masakra.... Żałosne :/

Gość ToJaaaaa
kulka. -popieram Cię i uważam tak samo jak Ty... Cóż zrobić... ludzie potrafią być żałośni...

dziekuje tym co mnie rozumieja ;*

Gość magiczny karp
ale masz beznadziejnego chłopaka :/, zostaw go lepiej i poszukaj sobie kogoś, kto nie będzie sobie podwyższał samooceny kosztem twojego zdrowia

ludzie,ale wy jesteście durni:O:O:O o zgrozo......... no jak można tak innych traktować???no jak?????? jakieś dziwne naśmiewanie się,bo dziewczyna chce robić cos innego niż Wy??????????? żałosne to oj żałosne:O:O i jeszcze jedno-dziwi mnie dlaczego więc korzystacie z usług takich osób,z usług takiego prostego człowieka???? i moja rada,następnym razem będac u fryzjerki/manicurzystki poruszcie ten temat...no chyba wypada,prawda???:O

Gość zuzia skfjlskjkjfd
przykro mi :( Powinien Cię wspierać zamiast mówić takie rzeczy :( Mężczyźni czasem tak mają - ponosi ich ambicja, są zapatrzeni w siebie, muszą się na kimś wyżyć, żebyc poczuć się lepszymi. Może Twój chłopak ma niską samoocenę? Jeśli te sytuację będą sie powtarzać, tzn. będzie Ci mówić, że jesteś gorsza, może warto się obejrzeć za kimś innym?