Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaJemioła_

mam dziwne biodra

Polecane posty

Gość OlaJemioła_

:O jestem bardzo szczupła,wiec nie wiem czy to tego wina,ze kości biodrowe mi wystają :O po prostu tak mnie to irytuje...wystarczy,ze ubiore jaką opinającą sie sukienke to od razu kosci biodrowe widac ...i jeszcze jest taki spad dziwny nie wiem jak to zakryć.. czasami zauwazylam,ze jak mam majtki grube i je naciągne na biodra,a potem dopiero ubiore np. sukienke to juz nie rzucają sie az tak w oczy..bardzo mnie to denerwuje bo potem tylko gadają ,ze jak anoreksja itp.. a jak zaczne więcej ejsc to mi wejdzie w tyłek i w uda.. a tego nie chce..przy wzroscie 174cm waze 55kg ,czy ktoś tez tak ma? moze maja taki kształt po prostu?

Gość to dlatego ze jestes za chuda
kobieto zjedz cos, nie pojdzie ci nigdzie tylko bedziesz wygladala jak czlowiek, powinnas conajmniej z 60 kg wazyc

Gość OlaJemioła_
ale ja znam swoją figure i doskonale wiem,ze wejdzie mi pierwsze co w brzuch,uda i tyłek.. a biodra dalej takie beda bo u góry jestem chuda,a u dołu normalna :O tak jestem dziwnie skonstruowana ...a jakbym jakies korekcyjne rajstopy ubierala? albo paski na biodra? ja juz nie wiem naprawde..własnie chcialam sobie na jutro ubrac sukienke ,ale zrezygnowalam...bo juz mnie męczą komentarze

Gość trrralllallaaaa
a moze jestes za chuda ....na moje tak 174 cm i 55 kg nie mowie ze masz teraz przytyc z 25 kg ale sie na serio zastanow czy ty anoreksji nie masz bo sorki ale taka waga jest nie normalma....i watpie ze wygladasz dobrze bo nie da sie dobrze wygladac prz taskim wzroscie z taka waga!!!!!!!!!! polecam mniej gazetek z moda i fashion tv..... wieszaki juz wyszly z mody a z biodrami...no nic nie zrobisz puki nie przytyjesz odrobinke

Gość poprostu masz szerokie biodra
a dlatego ze jestes chuda to ci kosci stercza.. tez mam taka budowe ze na gorze chuda a dol spory ale nie odchudzam sie z tego powodu bo przy szerokich biodrach wydaje mi sie ze jak sie wiecej warzy to sie lepiej wyglada a nie szeroki i plaski tylek i wielka przerwa miedzy nogami

Gość OlaJemioła_
dodam,ze mimo mojej chudości mam kobiece ksztalty ...tylko ramiona jak u dziecka i te cholerne biodra...z ud mi nie chce zejsc mam w najgrubszym miejscu 53cm :O ...

Gość OlaJemioła_
nie,nie mam szerokich bioder własnie w tym problem...jestem wąska bardzo ... po prostu biodra mam wysoko dosyc połozone i sterczą.. a z ta anoreksją bez przesady ta choroba siedzi w głowie chociaz ostatnio mam problem i wyrzuty sumienia jak cos większego zjem..to przez te uda :O i wiem,ze wieszaki nie są w modzie,nie oglądam zadnych gazetek ..

Gość OlaJemioła_
kant dupy-> oo dziękuję za rade:* może faktycznie to jest wina tego braku biustu ... i tak dziwnie ta moja figura wygląda..

Gość OlaJemioła_
oj nie bo gruszki mają waskie ramiona,a ja w porównaniu do bioder to mam szersze te ramiona..ratuje mnie to ,ze są chude i nie wyglądają na duże,ale ja to widze jak mam porownywac do bioder..u dołu jestem wąska ...skomplikowana ta moja figura:O juz nie wiem jak sie ubierac ... wg mnie nic mi nie pasuje mimoze wiem,nie powinnam narzekać ...tylko ja chyba od siebie za wiele wymagam ,a przeciez wygląd nie jest najwazniejszy :O tylko nie umiem siebie zaakceptowac i tak potem w życiu dzialam,ze brak pewnosci siebie góruje nade mną.. niestety takie zycie.

Gość ooooooooo fujjjjjjjjjjjj
okropne sa takie biodra

Gość OlaJemioła_
wiem :) w koncu załozylam o tym temat moj kompleks..