Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana. /

Tamponyy.

Polecane posty

Gość Załamana. /

Proszę o pomoc. Mam 12 lat, BARDZO obfite miesiączki od dwóch lat. Niedługo mam wycieczkę do aquaparku, i zastanawiam się nad tamponami. Kilka dziewczyn już mi je doradziło, ale zastanawiam się nad rozmiarem, który wchłonie duuużo krwi W WODZIE. CZYŚCIUTKIEJ WODZIE ! Błagam, pomóżcie mi. I podajcie mi nazwę tych najlepszych, ale tanich... Z góry dziękuję ;) ;*

Gość Loonah
Ja używam z firmy Naturella i nie narzekam:) w sklepach spotkałam się tylko z 2 rozmiarami - normal i bodajże maxi. Normal ma średnicę ok. 1 cm, maxi nie wiem, bo nie używałam, ale pewnie Tobie przy większym krwawieniu beda bardziej przydatne. Najlepiej by bylo gdybyś je wypróbowała na @ przed tą na którą Ci są potrzebne i wtedy wiedziałabyś jakie dobrać. Koszt opakowania 16 szt. to w zależności od sklepu i promocji od ok. 5,50 do 7,50. Sa dostępne tez opakowania 8 szt. Musisz się liczyć też z tym że mozesz miec dosc szczelną błone dziewicza a wtedy moze Ci byc trudno cokolwiek włożyć do środka. No i najwazniejsze przy zakładaniu tamponu to wyluzować się, rozluźnić mięśnie i najlepiej kucnąć - wtedy najwygodniej zaaplikować:)