Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotlinka

Starania -- START

Polecane posty

Witajcie, To mój pierwszy cykl starań. Na @ nie czekam do 16.10, czyli jeszcze tydzień czasu. Może jest na forum jeszcze ktoś krto dopiero zaczyna staranka? Może wymienimy się "doświadczenia" i odczuciami? i pomożemy sobie wzajemnie nie zalewać się łzami, gdy przyjdzie @. Tak na marginesie, może któraś z Was tak miała? Jakieś dwa dni temu robiłam test (WIEM, WIEM - za wcześnie, ale już taka niecerpliowść mną zwaładneła) i co dziwne wyszła mi kreska kontrolna i kreska pozioma przez całą szerokość paska testowego. Pewnie jakaś wadliwa seria.... Ale jestem ciekawa czy tylko mi się tak zdażyło. Byłam zaskoczona.

Gość ja tez tez tez
hej mi tak wyszlo ze pojawila sie kreska ciemna na cala dlugosc testu :) (robilam pre-test) ale zaraz znikla a u ciebie zostala ta kreska??

U mnie ta kreska zostala - nie była tak wyraźna jak kontrolna. :] Pojawiła się po 3 min. i już została. Nie Pamiętam nazwy testu tylko. Nikt się dziewczyny nie stara

Cześć :) życzę powodzenia i cieszę się,że dzięki takiemu forum można spokojnie podzielić się swoimi odczuciamu. Dzięki temu jest o wiele lżej i raźniej :)