Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feliszja

wesele -sukienka

Polecane posty

Gość feliszja

Ostatnio często zdarza mi się być na weselu i w sobotę mam kolejne. Zrezygnowałam z eleganckich suknienek na rzecz prostoty i wygody. Wolę wtedy dać mocniejszy makijaż czy biżuterię. Myslałam nawet, aby iść w spódniczce i bluzce jakiejś ładnej. Co sadzcie o osobach, które na wesela się nie stroją

Gość Biedrona242
hej. ja też wybieram sie na wesele w sobote i myśle tak jak ty. Sama zakładam spódnice i marynare do tego!!! a co tam

lepiej być ubraną zwyczajnie a nawet skromnie niż jakieś choinki, które wyglądają jak lumpy normalnie :classic_cool: ja mieszkam na śląsku i powiem ci, że od rodziny zależy, byłam na weselu gdzie ludzie nie byli wystrojeni wcale a byłam, też na takich co laski wręcz zazdrością się pluły bo jedna próbowała być ładniejsza od drugiej itd:O bezsensu

Gość feliszja
No bo po jednym z wesel, na które ubrałam się w ładną sukienkę lecz nie bardzo elegancką, zostałam skrytykowana przez pewne osoby. W życiu by mi nie przyszło na myśl krytykować kto jak się ubrał na wesele.... no chyba, że miałaby na sobie siatkę prześwitującą bez bielizny.

Gość biedrona242
włśnie,a co myślicie o tej?? może być?

Na moje to na wesele w ogóle nie pasuje .Dlaczego nie jesteście za tym żeby na wesele się wystroić.Nie mówie tu o nie wiadomo czym ale piękna wieczorowa sukienka piękny makijaż.Przeciez to idealne okazje żeby się ubrać inaczej niż zwykle .Gdyby do mnie na wesele przyszedłby ktoś ubrany jak na zwykle urodziny to pomyślałabym że zlekceważył ten dzien.Moje zdanie.

Na moje to na wesele w ogóle nie pasuje .Dlaczego nie jesteście za tym żeby na wesele się wystroić.Nie mówie tu o nie wiadomo czym ale piękna wieczorowa sukienka piękny makijaż.Przeciez to idealne okazje żeby się ubrać inaczej niż zwykle .Gdyby do mnie na wesele przyszedłby ktoś ubrany jak na zwykle urodziny to pomyślałabym że zlekceważył ten dzien.Moje zdanie.

Gość feliszja
No właśnie Bańka tacy ludzie jak ty, którzy sądzą. że przyjście na wesele w normalnym ubraniu to znewaga, krytykują innych za nic. Ja wolę się ubrać skromniej i dać w kopertę więcej. Niektórzy się odpicują a w kopercie cienko... Takie jest moje zdanie

Gość baletnica 47567
Czasami sie zdarza ze panstwo młodzi moge sie obrazic ze sie nieubralas tak jak wszsycy czyli ze sie niewystrojiłas

Gość nie poszłabym w takiej sukienc
na wesele. Na poprawiny jeszcze, ale nie na wesele

Gość BIEDRONA242
po cholere mam się stroić. Nie lubie wesel i ślubów, nie czuje potrzeby robić z siebie gwiazdy co błyszczy jednej nocy. Sam fakt że przybęde świadczy o tym że nie mam pary gdzieś, a to jak się ubiore chyba nie mowi o tym czy ich szanuje czy nie

Gość liberal girl
Niestety, nie masz racji. Umiejętność dostoswania stroju do okazji jest wyrazem dobrego wychowania, klasy i okazania szacunku osobom, z którymi świętujesz ten dzień. nie chodzi tylko o śluby

Gość biedrona242
a moim zdaniem ty nie masz racji. Poczytaj sobie Savoir-vivre ubioru na ślub!!! Tylko u nas tak jest że na ślubach panny się prześcigają bo jedna chce błyszczeć bardziej niż druga. Tak naprawde powinna błyszczeć para młoda, a szacunek i klase można pokazać również zakładajac piękny damski garniturek z dobranymi dodatkami, a nie suknie z falbanami i wyglądać jak choinka.

Gość on ne sait jamais
tez uwazam, ze w tym dniu to powinna lsnic tylko panna mloda i smieje sie zawsze jak widze te odpicowane paniusie w dlugich wieczorowych sukniach. ja tam kiedys bylam na weselu w prostej czarnej spodnicy do kolan (zakladalam ja potem czesto na inne okazje) i eleganckim topie i uwazam ze wygladalam lepiej niz co niektore odpicowane lalunie ktore chca byc w centrum zainteresowania. takie dlugie wieczorowe suknie w ogole mi nie pasuja na wesele. na bal sylwestrowy to i owszem. zawsze dlatego wybieram sukienki do kolan. dobrze wygladaja tez eleganckie spodnie czy ladna garsonka.

Gość liberal girl
nie mylcie stroju balowego - który zakłada sie na bal z sukienką / suknią koktajlową którą zakłada się na slub czy wesele Dwie różne rzeczy, dwie różne okazje skoro panna młoda ma błyszczeć to może bez zbędnych ceregieli wystąpić w dżinsach trampach i tshircie - bo tak wygodnie?