Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnę zemsty

chcę się zemścić na mężu zdrajcy

Polecane posty

Tak ma wybór :D jeden ,a miamowicie dać się ubezwłasnowolnić takiej żonce :D:D:D:D:D :classic_cool:

O właśnie :D np żeby mu przy lafiryndach nie stawał :D:D:D:D:D:D:D

Gość pragnę zemsty
chinka a co ty możesz wiedzieć? znasz mnie? powiem Ci,że ja z kolei znam takie jak Ty bo sama taka byłam. a co do czego przyszło to zachowuję się jak wariatka. nigdy nie mów nigdy a życie zweryfikuje twoje poglądy.

Gość każ mu oglądać
wszystkie odcinki M jak Miłość, gwarantuję ze tę zemstę zapamieta na zawsze. :P:P:P

Gość pragnę zemsty
no własnie raz zachcial lafiryndy ciekawe czemu nie chce iść do tego lachociąga jak ją sam tak nazwał.

Widać, że ty nic nie rozumiesz wiesz dlaczego tak o niej powiedział? wcale nie dlatego ze tak o niej myśli. Gdyby tak było nie przespał by sie z nią. Po prostu jest mu wygodnie tak jak jest- posprzątane, ugotowane, wyprane a ekscesy poza nim. On cie traktuje jako pomoc domową i szkoda mu to wszystko stracić :D

ależ oczywiscie że nazwał ją lafiryndą i lachociągiem. Co miał powiedzieć? Od bycia żoną jesteś ty, a od obciągania będzie miał inne, na co ty mam wrażenie będziesz przymykac oko.

"kto nie przeżył zdrady ten nie wie jakie emocje i jakie myśli targają taką osobą" - ja przeżyłem i jakoś mną nic nie targało :P Dawno temu moja dziewczyna zdradziła mnie z moim kolegą. Co zrobiłem? Oddałem mu ją. Mieszkała u mnie więc musiała się wyprowadzić. A on jej jakoś nie wziął pod swój dach, ale to już nie był mój problem.

Gość pragnę zemsty
tak też myślę ale nie zamierzam być dla niego nianią franią!!! kazałam mu się wynosić. zaraz wychodzę powiedziałam mu,że jak wrócę ma go nie być już. siedzi i płacze. nie złe przedstawienie. kiedyś mu powiedziałam co będzie gdy..... spróbował i się teraz przekonał. dobrze,że nie jestem uległa a jak kto woli jestem wstrętnym babsztylem i mój M uwolni się od takiej wariatki jak ja

Gość jedna stara panna
Jak dowiedziałaś się o zdradzie skoro to był jednorazowy skok w bok. Jak możesz próbować się na niej zemścić ? Znasz ją osobiście czy co? Jak dla mnie to dziwne trochę

Gość pragnę zemsty
on tu nadal jest! wyczułam, znalazłam też jej nr.tel.na karteczce z odciśniętymi ustami.zrobiła to bo chciała ,żebym to znalazła. świat jest mały.to jest kolezanka żony jego przyjaciela.pamiętam jak łypała na niego tymi swoimi gałami na imprezie u nich w domu. tak się składa ,ze miałam nawet jej maila. rano kiedy w domu była awantura nagrałam na dyktafon całą tą kłótnie(tak w razie do rozwodu gdyby robił problem) i te zdanie gdzie ją wyzywa wysłałam jej na maila. kiedy wyszłam zostawiłam włączone nagrywanie,żeby usłyszeć czy dzwoni do niej.byłam pewna,że zachowa się jak prawdziwy samiec i zacznie jej słodzić. odsłuchałam.rozmawiał ale to ona zadzwoniła chyba z pretensjami. on powiedział jej tak:"wszystko co powiedziałem o tobie mojej żonie to prawda,tak uważam i tak myślę" i takie tam różne rzeczy. wyczułam,że ona jest nachalna. nie ma to jednak żadnego znaczenia dla mnie.co się stalo to się nie odstanie on wiedział co będzie. wieczorem postawię jeszcze kropkę nad "i" zaniosę tę karteczkę jej facetowi i rano wyjadę.nie mogę być z nim,nie mogę patrzec na niego. ktoś napisał największą karą będzie rozwód. a tamta chciala rozwalić mój związek i udało się jej ale i ona zostanie z ręką w nocniku. to na tyle moich zemst.

Co to znaczy: "wieczorem postawię jeszcze kropkę nad "i" zaniosę tę karteczkę jej facetowi i rano wyjadę.nie mogę być z nim,nie mogę patrzec na niego." Że chcesz się przespać z tym gościem?Jeśli tak to daj spokój.Nie będziesz się czuła po tym ani trochę lepiej. To prawda,że każdemu jest łatwo oceniać:ja bym się rozwiodła,albo : jak wybaczysz to on zrobi to jeszcze raz.Ale tak naprawdę to nie wiemy jak się zachowamy wtedy,gdy to nam przydaży się taka sytauacja.I to jest każdego indywidualna sprawa. Jesteś wściekła i nie dziwię Ci się,naprawdę.Ale jesteś zła dlatego,że kochasz tego "kutafona".Bardzo Cię skrzywdził.I to będzie bolało jeszcze długo.Nie mścij się.Chcesz to zrobić bo chcesz,żeby cierpiał tak samo jak Ty.Ale to bez sensu.Niech nie ma nic na Ciebie. Niech się wyprowadzi.Nie będziesz go oglądała,będziesz spokojniejsza,przemyślisz to wszystko i zobaczysz co będzie... To jest Twoje życie i Twoja decyzja.Nie sugeruj się tym co wypisują tu ludzie,że zdradził to będzie zdradzał.Bo to wcale nie musi tak wyglądać.Ktoś tu mądrze napisał:"albo odejdź,albo mu wybacz,a nie się mścij" i to jest według mnie dobra rada.Ale nie podejmuj decyzji odrazu,przemyśl to wszystko na spokojnie.Niech się wyprowadzi na jakiś czas,niech da Ci od siebie odpocząć. Teraz Ciebie to bardzo boli i emocje biorą górę,ale jak wszystko przeanalizujesz na spokojnie to wtedy podejmiesz najwłaściwszą decyzję.Z tego co napisałaś to on Ciebie też kocha(chodzi mi o ten sprytny numer z dyktafonem).Nie bronię go,uważam,że zachował się jak kanalia,ale Ty przez to nie mścij się sama na sobie pójściem do łóżka z kimkolwiek.Przemyśl sobie wszystko.Życzę Ci wszystkiego co najlepsze

przepraszam- nie doczytałam.Chodzi Ci o to,że wyjedziesz.No to świetna myśl.Zajmij się sobą,odpocznij,wycisz się.To Ci na pewno pomoże.Powodzenia

Gość pragnę zemsty
maestro nie chcę iść do łóżka z tamtym facetem ale chcę mu pokazać co jego lafirynda,wkłada facetom do kieszonki,jakie karteczki,powiem mu co zrobiła co zrobili . dzięki widze że jesteś tutaj jedną z normalniejszych ludzi.

Gość eluuss
normalna babka z Ciebie :) serio naprawde dobrze myslisz olej juz go, nie potrzebujesz teraz sie tym zadreczac gdy sie ugniesz i mu wybaczysz bedziesz myslala o tym jeszcze dlugo a wasz zwiazek i tak sie rozpadnie daj spokoj,nie mecz sie zrob cos teraz dla siebie, wyjedz, odpocznij, idz na zakupy po takich przezyciach nalezy sie to Tobie trzymam kciuki :)

no to może być niegłupi pomysł,żeby mu powiedzić.Niech wie co robi jego żonka.Swoją drogą to jestem ciekawa jak on na to zareaguje,a może już wie? Napisz jak Ci poszło. I głowa do góry,teraz jest bardzo ciężko,ale czas leczy rany.Teraz to marne pocieszenie,ale będzie lepiej,zobaczysz

Gość eluuss
glowa do gory Kochana, idz na zakupki :) zrelaksuj sie to nie Twoja wina, wiec Ty sie tym nie zadreczaj ! wyrzuc faceta ze swojego zycia i tyle ! zaslugujesz na kogos lepszego :*

Gość trzeba miec klase
i do ksiedza koniecznie zajdz niech oglosi na ambonie nie masz klasy kobieto i nie dziwota ze wskoczyl innej do loza

Gość a ja mam wrazenie
ze to prowokacja i autorka celowo wszystkich wrabia:P

Gość lafirynd
@ chcę mu pokazać co jego lafirynda,wkłada facetom do kieszonki, heh pomyśl co twój "lafirynd" wkłada kobietom, wcale nie do kieszonek:-D

Gość heheheheheeeee
:D

Gość nie wiem czy warto
się mścić, sama nad tym pomyśl. Wkurzają mnie tylko durne wypowiedzi : "skoro zdradził coś musiało się dziać", albo " wina leży po obu stronach". Gówno prawda. Nic się nie działo. I nie ma żadnej winy osoby zdradzanej. Tak mówią tylko ci którzy zdradzają, to oni sobie tak tłumaczą. Bo szukają usprawiedliwienia dla swojego łajdactwa.

Gość nie dostaniesz tutaj
rady jak się zemścić. To już sobie wymyśl. Łajdacy piszą że nie masz godności i klasy. Bo łajdacy nie wiedzą co to godność i klasa.

Gość ten wpis wyzej
to co?:D:D:D

Gość oj niestety w niektorych
przypadkach jest i wina osoby zdradzanej (i zeby nie bylo - nikogo nie zdradzilam ani nikogo nikomu nie odbilam).

Gość pragnę zemsty
ona nie wzięła jednego pod uwagę,że spotkam się z jej partnerem i o wszystkim mu powiem a tak się stało. widok i reakcja jego były balsamem na moją duszę. klasa?? godność??? żartujecie.ja się nie poniżyłam do tego i nie rozmawiałam z nią ani jej nie biłam,nie wyzywałam powiedziałam mu tylko prawdę z kim sypia. lafirynda żyła na jego koszt i na boku się zabawiała mój nie był pierwszy. ale jak durny i dał się złapać to już jego problem.

Gość prowokacjaaa
0/10 😴

Gość pragnę zemsty
nie mam zamiaru ci udowadniać nie dowiarku

to znaczy,że nie pierwszy raz mu wywineła taki numer?I co on zamierza z tym zrobić?Nadal z nią być?Ciekawe ajk to się skończy. A Ty autorko?Wyjedziesz,czy zmieniłaś zdanie?Jak to teraz wygląda u Ciebie? Pozdrawiam