Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnę zemsty

chcę się zemścić na mężu zdrajcy

Polecane posty

Gość hali..na
autorko,co u Ciebie?

Gość piotrek17
hej. szukam dziewczyny do popisania o seksie i o innych sprawach.wiek nie gra roli ale powiedzmy ze tak od 13 do 18lat. tylko z orange . moj numer tel 507784207 czekam nyam.gif

Gość Pyka
dawno temu przez 7 lat zdradzał mnie z kochanką o której po 40 latach małżeństwa mówi w netlogu że te siedem lat to były jego najpiękniejsze chwile a najgorszą sprawą był fakt że go rzuciła Byłam taka naiwna że myślałam że on wrocił do domu ,do nas bo jesteśmy dla niego ważni Teraz dopiero rozgryzłam prawdę Wpadłam w głeboką depresję inie mogę patrzec na mego mężą Dobrze ze juz mam 68 lat i nie duż mi tego patrzenia na niego zostało Bywają takie chwilę że zyczę mu wszystkiego co najgorsze i te mysli jeszcze bardziej m"nie dołująNa zakończenie " Niech całe zło świata go dopadnieps teraz czesto mnie tez zdradza doraznie

Gość ferdkas
widać ,ze niektórzy nie maja pojęcia o czym piszą. Ja naprzykład doskonale rozumiem autorke tego postu. Przez całe zycie wszystkie pieniądze inwestowałam w mój dom .Dodam ,ze to mój dom rodzinny z dziada pradziada. Teraz gdy go odziedziczyłam i jestem włascicielką także czekałuy mi remonty na bagatela 50 tys i co? Mój męzulek gdy go poznałam nie miała nic nawet własnego normalnego mieszkania. Teraz gdy się okazalo ,ze nie mogę sie dogadac z jego ojcem czyli moim tesciem zaczyna się swatać z teściów sąsiadka dodam młodszą ode mnie o 10 lat która ma małego synka z poprzedniego związku.Pytam czy to fer? Po tylu latach męczar4ni z tym facetem dodam ,ze wyciągałam go z nałogu przez całe 10 lat walczyłam z jego przypadłościami i wadami a teraz mam zostać bez niczego i bez dorobku własnego zycia?A co on takiego wniósł w mój dom lub mój związek tylko ból i strach i trochcę grosza .Za wszystko co dla niego zrobiłam teraz widzę sie odwdzięcza z nakładką. Moim zdaniem wszystko stracićprzez jakiegoś wrednego palanta który póści się zpierwszą lepszą zdzirą z brzegu to najgorsze co może człowieka spotkać. Mtyslę ,że tacy ludzie nie wiedzą co to szacunek dla drugiej osoby i co to znaczy rodzina .

Gość ferdkas
aha ale chciałam właściwie naopisac ,ze nie można stać bezczynnie jak ktoś Tobie rujnuje całe zycie i cały dorobek Twojego zycia oraz niszczy rodzinę! Trzeba dzialać .Kazdy kto robi komus tak ogromna krzywdę z jakiegos absurdalnego powodu powinnien załużyć na karę! To moje zdanie . I to obojętne czy jest to osoba obca ktora chce Tobie rozwalić małżenstwo czy to Tówj własny mąż.Wszyscy ponoszą jednakowo winę.Są odpowiedzialni za nieszcęście wielu osób ,bo małżeństwo to dzieci ,znajomi i bliscy.Małżeństwo to takzże ich dorobek zycia który człowiek dorabia się przez całe zycie! To co piszecie ,to tak jakbyście dali pozwolenie na niszczenie cudzych związków i rujnowanie czyjegoś życia! Ja się nie potrafie na takie coś zgodzić! Sama szukam sposobu na zemstę lub sposób naprawymojego zwiazku zanim ktoś lub cos go zrujnuje do reszty. Problem w tym ,ze nie widzę w tej chwili żadnej recepty :(

Gość Klase to tu ma zdradzona zona
Jak sie chcesz zemscic na osobie, ktora cie skrzywdzila, w tym przypadku mezu zdrajcy i lafiryndzie, to klasy nie masz a jak cie krzywda, lafirynda ci partnera podbiera to ma klase... Hahaha tlumaczcie sie kurwy i ani grosza warci partnerzy!! ;)

Gość Klase to tu ma zdradzona zona
To tak z klasa popuszczac szpary zonatemu ;) to z klasa oklamywac ;) Jak cie zdradzaja to masz nic nie robic...czekac biernie i dac sie obskubac z kasy, bo klasy nie bedziesz miala ;) w opinii niektorych cichodajek ;)

Gość gość
Ależ wy wszyscy jesteście głupi..

Gość gość23
Facet który zdradza jest nic nie warty .Jestem w takim samym położeniu i rozumiem co czujesz , pragnienie zemsty jest bardzo silne Ja miałam swoją bardzo małą zemstę .Pojechałam po swoje rzeczy , meble .Mój małżonek wiedział źe mam być i wiedział o której godzinie a ta lofiryna już tam się przeprowadziła i były jej rzeczy w łazience drugi to by to schował żebym tego nie widzała ale on tego nie zrobił tamtej nie było tylko on poszłam do toalety za potrzebą i zobaczyłam szczoteczkę do zębów szczotkę do włosów kosmetyki .Zrobiłam swoją potrzebę i długo nie myślałam i to wszystko w tym wymoczylam wtedy miałam takie nerwy zdążyłam się wyprowadzić a tamta się od razu wprowadziła . Zadzwonił do mnie po miesiącu w jakieś sprawie a ja się go zapytałam czy tamta używa tych kosmetyków on potwierdził A ja mu wtedy powiwdzalam że na to wszystko nasilają i czy miło się buzi daje Może ktoś mówić że nie warto się mscic ale ja uważam na odwrót warto ją mam nadal satysfakcję

Gość gość
Prześpij się z kimś o niebo lepszym i zróbcie sobie sesję zdjęciową z tej zdrady. Potem pokaż fotki mężowi i po bólu

Gość gość
hahha 23:20 marzenia zdradzających mężów

Gość Zemsty

Zrobi tak zeby zabolalo ale ga kobieta skoro die nie znac jest gowno winna.lecz liczylabym na po wszystkim na pozegnanie kulfona