Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

DZIEJE SIĘ ZE MNĄ COŚ ZŁEGO, JUŻ NIE WIEM CO MAM ROBIC

Polecane posty

Gość Danabanana

Jeszcze do nie dawna było normalnie, gadałam z ludźmi i wogóle, ale ostatnio zamknełam się w sobie, nic mnie nie cieszy, boję się każdej nowej sytuacji. Obecnie nie chodzę do szkoły, i staram się o jakąś pracę i strasznie się boję że mnie nie pszyjmą, że muszę pójśc jeszcze dalej do szkoły, narazie nic się nie dzieje a ja się wciąż boję i stresuję:( Dzisiaj otrzymałam swoje prawo jazdy bo jestem po kursie i nawet to mnie nie cieszy:( w niedzielę jadę z rodzicami kupic samochód i to też mnie nie cieszy:(. Nie wiem co się dzieje, nie byłam taka! Może dlatego że poczułam że jestem dorosła i przestraszyłam się tej dorosłości a mam 19 lat. W tamtym roku tak się cieszyłam że jestem pełnoletnia a teraz chciałabym byc dzieckiem! to mnie przeraża! Chłopaka nie mam, bo zawsze jak dochodziło do jakiejś rozmowy z chłopakami to ja wolałam się zawsze gdzieś ulotnic, bałam się że mnie chłopak nie zaakceptuje i odtrąi. A teraz chcę miec chłopaka ale znów się boję cokolwiek w tym kierunku robic! Mieszkam też w strasznym zadupiu, u mnie można sobie iśc co najwyżej do lasu:( Ja wiem że niektórzy mi napiszą żebym poszła do psychologa ale tego też się boję bo mi jeszcze da jakąś terapię szokową! A popadam w coraz głębszą depresję, jeszcze tydzień temu nie miałam tak częstch stanów depresyjnych:(

Myslę, że masz początkowe objawy depresji. Powinnaś poprosić o poradę zaufanego psychologa. Być może dręczy Cię podświadomie coś, co kiedyś przeżyłaś i nie umiesz poukładać sobie pewnych spraw. Nie ma sensu samej się zadręczać, czasem wystarczy parę spotkań i stan taki mija. Życzę powodzenia. Życie jest piękne i trzeba cieszyć się każdym drobiazgiem...

Gość Danabanana
Ja cały czas sobie powtarzam że będzie dobrze, że jestem jeszcze bardzo młoda,że wszystkie piękne chwile są jeszcze przede mną. Pomaga ale tylko chwilowo:( cCzuję że robię się coraz starsza i powinnam cieszyc się życiem, ale jak dochodzi do jakiejkolwiek zmiany w moim życiu to ja jak bym zaczeła się cofac! boję się każdej zmiany:(

Gość Danabanana
Był ktoś z was w lub jest w podobnej sytuacji jak ja?

Gość lalalalalaaa
Mi tez się wydaje, że depresja