Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero nic nie warta

Zostawil mnie dla nizszej...

Polecane posty

Gość zero nic nie warta
rozumiem cie autorko.. wspolczuje:( ale masz tojuz za soba.. ja watpie ze moj wroci.. on na n jej punkcie oszalal.. Piszecie ze on mnie kochal.. moze i kochal ale nie na tyle mocno zeby dalej byc zemna. co to zamilosc.. zobaczyl na zdjeciu ladna laske spodobala mu sie i kombinowal zeby ja poznac..jestem w szoku tym bardziej ze bylismy szczesliwi.. nie bylo wlasnie zadnej rutyny.. kazdy z nas mial swoje pasje.. niczego sobie nie bronilismy..rownie swietnie bawilismy sie razem.. nigdy nie bylo nudy.. kochalismy zagle ... mielismy mase znajomych zawsze jakies wyjscia wypady.... naprawde myslalam ze mam juz wszystko.. on tez nie narzekal..kazdu uwazal nas za dobrana pare...mysle ze on zglupial na punkcie jej urody..moze i ona nie kazdemu by sie spodobala..ale dla m nie jest naprawde b. ladna.. nie potrafie pojac jak mogl.....

Gość rozumiem cie autorko
To co , ze wrocil? juz nigdy z nim nie będe i obys Ty ze swoim bylym tez nie byla! Bo to palant skonczony!!! facet jak kocha, to dla innej nie odchodzi. Wierz mi. Jestes mloda , znajdziesz tego jedynego. Ja mam teraz jeszcze przystojniejszego i w dodatku 38043303404021710 razy madrzejszego niz poprzedni :) takze nie zalamuj się! Zabierz swoje rzeczy, zerwij kontakt, niech cmoknie sie w tylek! zajmij się sobą, nie dawaj mu tej satysfakcji...

Gość a ja to samo mialam wiesz

Gość madrala 26
Mam ok 177 cm wzrostu czyli 10 cm wiecej niz chcialabym miec :( Moj chlopak jest niewiele wyzszy ode mnie, ma ok 180 cm, nie lubi jak nosze buty na obcasie bo jestem wtedy od niego wyzsza. Nienawidze swojego wzrostu!! Jestem grubokoscista, dodatkowo ostatnio troche sie zapedzilam w jedzeniu o dobilam do ok 73 kg. i czuje sia jak jakis potwor :( Moj chlopak niby lubi ten moj wzrost itd ale nigdy nie zapomne jak bylismy na jakiejs wystawie i byl tam manekin niziutkiej i szcuplutkiej niewiasty lezacej na sofie. Moj chlopak powiedzial z zachwytem do kumpla 'jaka malutka...' Udawalam ze nie slysze i nie wiedze ale ryczec mi sie chcialo :( Rozumiem Cie autorko, bo ten mam z tego powodu kompleksy :(

jak juz pisaly inne osoby, powinnas przestac sie zadreczac... pamietaj, ze nie ma tego zlego, coby na dobre nie wyszlo :) Na pewno poznasz kogos innego, kogos kto bedzie cie naprawde kochal, uszy do gory ;)

Gość nooo nie
dziewczyny,każda miłość się w końcu kończy jeżeli jej nie pielęgnujesz,faceci przede wszystkim potrzebują kobiety,bez względu czy jest wysoka czy niska ,pulchna czy szczupła ładna czy przeciętna,liczy sie kobiecość,wówczas czują sie potrzebni.Ty musiałaś kiedyś zrobić na nim takie samo wrażenie jak obecna jego dziewczyna,pamiętaj o tym.Dlaczego odszedł? myślę że jest miśkiem który pragnie aby ciągle ktoś inny go głaskał,ręcze ci że za dwa-trzy miesiące/ lata zauroczy sie inną-może wyższą?/może brzydszą.Ty podnieś swoją głowę jeszcze wyżej abyś dostrzegła tego ktory już na pewno przypatruje się tobie....Jesteś piękną wysoką dziewczyną,,,I NIECH TAK ZOSTANIE,KU RADOŚCI WSZYSTKICH MĘŻCZYZN ...

Gość Mann Hitler
Niskie jeszcze niezagazowane:P?

Gość dalmatynka_01010
Dobilam sie znowu:(:(:(wczoraj wiecorem kolega powiedzial mi ze ta nowa mojego bylego jest do tego fotomodelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niby nie ma sie czemu dziwic bo jest sliczna, ale poczulam sie jeszcze gorzej..wiem tez ze na sylwestra planuja wyjazd do tunezji!!!!:(ja zawsze o takim sylwestrze marzylam..ale ze mna nigdy pojechac nie chcial.zawsze bylo cos..do tego wszyscy ta jego nowa lubia widze wjaki sposob sie o niej wypowiadaja,nikt juz nawet nie dziwi sie ze mnie zostawil nasz 4letni zwiazek mieszkanie razem..czuje sie oszukana nawet przez znajomych:(

Gość dalmatynka_01010
:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość mamasama
mnie facet zostawil jak bylam w ciazy dla... klientki starszej od niego o 10lat i w dodatku niepolki wiec specjalnie dla niej uczyl sie jezyka. bylismy ze soba 4 lata. takze wiem co czujesz ale tak jak ktos pisal nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. moj synek ma teraz dwa miesiace ale wierze ze znajde sobie kogos kto bedzie powazniejszy od bylego. co prawda on chcial do mnie wrocic ale powiedzialam NIE. nie jestem zabawka i ty tez nie!!! trzymaj sie kochana dasz rade:)

Gość aleo
wysokie sa aseksualne

Gość palnik z gazem
mnie moj byly zostawil dla takiego paszczura ze szkoda gadac. ale najlepsze jest to ze jak z nim cylam jescze to SAM OSOBISCIE sie z nije smial ze brzydka itd. ja sie z nia wtedy kumplowalm troche dlatego mnie tym wkurzal. a ta babka co mnie zostawil dla niej to jakeis nieporozumienie. ma taką rozlana gebe i do tego calom w pryszczach tlusta cera blee. ma tez pelno pryszcy na plecach i dekolcie do tego rozdrapuje je masakra.. jest niska taki kurdupel (ja nie jestem duzo wyzsza moze z 2 cm)^^ poza tym jest po prostu tlusta ma straszniee grube nogi i uda,jej nogi wygladaja jak dwa slupy hehe. ma cienkie wlosy,rzadkie taki mysi blond naprawde brzydkie ma te wlosy do tego tluste. i ma cuchnacy oddech jakby nie myla zebow no jakas masakra jak cos do mnei mwoi to mi nie dobrze.nosi takie dlugie brudne paznokcie blee moj antyideal kobiecej urody. ja natomiast nie chce sie chwalic ale czesto slysze komplementy na temat mojej urody.mam jasna cere, ciemne wlosy i niebieskie oczy ogolnie mowiom mi ze z twarzy jestem sliczna,firuge mam zgrabna i jestem szczupla. a co do tamtej babki to jedyny jej atut to ze ma wielkie obwisle cyce hahahahaha co do charakteru: tamta jest infantylna,wkur***ca i to baaardzo a ten moj byly podobno tak jej nie lubil tak mu dzialall na nerwy.. i tu macie dowod drogie panie ze: 1.faceci patrza glownie na cyce 2.kazdy taki ch*jek posiada wspaniale rozwinienta falszywa osobowosc Dziekuje za uwage

Nie dołuje Cię, że przegrałaś z takim infantylnym paszczurem? Kobiety jednak są dziwne - jak facet znajdzie ładniejszą to się martwią, jak brzydszą to się cieszą. A żadna nie pomyśli, że ten facet musiał je porównywać. Nie uwierzę, że dla samych cyców poleciał na brzydactwo :P

;-) etam, ale macie problemy. mnie byly dla mojej kolezanki zostawil... a obecny jest 1 cm nizszy xD problemow nie ma:P

Gość diddus
rozumiem co czujesz :( Kiedys spotkasz kogos co za toba bedzie szalal :) a w tedy jego zazdrosc bedzie zzerac :P

Gość Angel-a
Wprawdzie wątek nieaktywny ale postanowiłam napisac co nie co. Musisz sobie do serca wziąść pewną maksymę " miłość i zwiazek nie polegają na tym aby być z najpiękniejszą kobietą/mężczyzną na świecie" Jeśli facet rzucił Cię dlatego ze wolał inną i tylko, ze wzgledu na wyglad ( nie oszukujmy się , charakter się liczy dopiero po opadnięciu nieco hormonów zakochania) to ten związek od początku był bezsensu. Widocznie on szukał różnorodności a Ty prawdopodobnie byłas za dobra dla niego i chciałaś partnerstwa. Tak czuję ze tak było gdyż sama napisałaś że jak on z Toba był to wakacje w Tunezji nie wchodzily w grę ,a teraz jak jest z nową dziewczyną to nagle polubił Tunezję = czyli prawdopodobnie ona trzyma go pod pantoflem. Wszyscy faceci wychwalający niziutki wzrost u kobiet (poczucie braku męskości), wszystkie kobiety megalomaniacko wpatrzone w swój niski wzrost (mocno zaniżona samoocena) jak i wysokie kobiety które równiez swój wzrost wywyższają (to samo co wcześniej) mają ten sam problem = brak samoakceptacji. Twój były być może podświadomie zdaje sobie sprawę że jest nieciekawy, więc żeby się dowartościować szuka najpiękniejszej kobiety na świecie byleby błysnąć przed znajomymi. To nie jest miłość tylko poprawianie sobie samooceny (nawet jeśli jest pomieszane z zakochaniem ,ale to jest zakochanie jedynie w stosunku do własnej osoby) On kocha swój wizerunek niestety i Ty na tym ucierpiałas ,ale i on prawdopodobnie też ucierpi. Ponadto najwazniejsze jest to co mamy w sercu. Pielęgnuj swoją dobroć, wybacz sobie i innym ,nie kontempluj tych złych uczuć, buduj poczucie własnej wartości na czymś stałym a nie na facecie który nie jest zdolny do miłości.

Gość malinowa piwonia
chyba jestes troche niesprawiedliwa dla samej siebie kochana przebolej tego chłopa i zobacz, że tez masz wiele atutów, masz własnie bardzo dobry wzrost, jak modelka cały ten list swiadczy o jednym: dziewczyna nowa twojego chłopaka może i jest ładna ale Ty autorko masz niskie poczucie własnej wartosci i nad tym pracuj ja jak zobaczyłam kochanke mojego mezczyzny(choc ładna z niej dziewczyna) to jednak skwitowałam to: że jest brzydka i potrafiłam dostrzec że ma wady tak laska twojego ex może ma wredny charakter, może jestes bardziej wartosciowa od niej tyle ze wam z exem po prostu nie wyszło uszy do gory, fryzjer kosmetyczka, nowy ciuch, usmiech i pierś do przodu:)