Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana222

Pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość załamana222

Witam. Mam pytanie do Kobiet, po długich związkach. Byłam z facetem 2,5 roku, rozstaliśmy się 7 miesięcy temu. A ja nadal rozpamiętuje. Tzn nie tak, że siedze i myśle i rycze. Ale na pewno codziennie zdarza mi się o nim pomyśleć, czasem nawet uronie łzę z tęsknoty. Czy to minie?:O Czy mam coś nie tak z głową?:P

Gość laka
a to Ty zerwałaś czy on? Ja jestem po 3 letnim związku, ale ja zerwałam, i nie było chwili żebym żałowała, no może jedna, ale nie żałuję.. no i nie jestem już z nim 4 miesiące, jak narazie jest ok, nie rozpamiętuje.. jeśli Ty zerwałaś, to niedługo pewnie Ci przejdzie :)

Gość załamana222
Przy moim wieku 2,5 roku to długo. ;) On zerwał. :O

Gość piekna ateistka
moze po prostu jeszcze cos do niego czujesz, wiec to normalne ze za nim tesknisz. z mojego doswiadczenia wynika, ze czlowiek przestaje myslec o exie, jak sie na nowo zakocha w kims innym ;)

Gość wierunka
moj zwiazek prawie 5 lat + plany malzenskie-->on mnie rzucil. od rozstania 2 m-ce i powie Ci, ze nadal jest mi bardzo ciezko. ale wiem, ze to minie wszystko...potrzeba czasu, trzeba zrzucic z siebie wszystkie emocje. mnie pomagaja rozmowy z bliskimi. inni po rozstaniu preferuja metode klin klinem (ja raczej to nie moge narazie). inni mowia zacznij wychodzic, nie zamykaj sie w sobie... nalezy zamknac ten rozdzial w zyciu i isc do przodu... trudne to jest, ale tylko my mozemy sprawic ze zaswieci dla nas slonce jeszcze raz... i nie masz nic z glowa, po prostu nadal go kochasz i nie potrafisz sie z tym pogodzic. pozdrawiam

Gość załamana222
Wierunka wiem co czujesz, ja ze swoim byłam zaręczona. I nagle zostawił mnie, bo uznał, że się dusi :O Teraz niby kogoś mam i rozum mówi mi, że jest mi z nim dobrze, ale nie ma tego czegoś, tego porywu... I kiedy jest źle myśle o eksie, chociaż to nie był szczęsliwy zwiazek...

Gość wierunka
dobrze ze masz kogos... jesli tylko on pozwala Ci byc szczesliwa to jest to wazne! kiedys pomyslisz o bylym tylko jako o wspomnieniu z sentymentem... teraz nie mozesz bo uczucie jeszcze pozostalo. a na tego nowego pewnie sie otworzysz jeszcze... zoabczysz...

Gość załamana222
Ten nowy jest zupełnie innym człowiekiem. Jest dobry, mądry, pracowity, potrafi na siebie zarobić. A eks był zwykłym tłumokiem, który wszystko miał mieć podane na tacy. Tak sobie myśle, dlaczego skoro mam tak cudownego faceta myśle o takim, który na dobra sprawe nic nie jest wart...