Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

dzień wypłaty. i co? g... mi zostało/

Polecane posty

tylko naklepsze jest to, że ja rachunków żadnych nie płacę:O tylko żarcie.:O poza tym ,,wykosztowałam'' sie na portfel za 30zl i teraz żałuję. ale to chyba dużo nie jest?

ja zaplacilam rachunki i zostalo mi 300 zl zajebiaszczo nie :/ musze chyba jakas druga prace poszukac

mi też 300zl zostało plus drobne:O i co tu qrva począć?? (pomijam ,że to pierwsza wypłata i dostałam połowę) ale jak znam życie za mc z normalną pensją zostanę jeszcze gorzej-tak to juz jest;/

Gość kciukiem trzeba było sie
podetrzeć, jak ci g.... zostało buhahahhaha!!!!:D

Gość Kciukiem dużo je

Kochana Polska. Datego nigdy do niej nie wroce :classic_cool: Nie no wroce,interes mi sie tam kresi :p Kciukiem.Pomysl,ze niektorzy maja tysiac zl miesiecznie i utrzymuja dom/mieszkanie i jeszcze maja dzieci. Rozpustniku :p

nie no. na zarcie jeszcze nic :classic_cool: dalam za paliwo, kupilam portfel, fajki, tonik, oddalam 30zl dlugu, pozyczylam stowe mamie (na czas nieokreslony jak to mamie) i jeszcze mi dlugow troche zostalo:O

właśnie co to za wypłata, gdybym zarabiał tak z 10 tys to miałbym po co żyć chociaż

no ja sie lwasnie zastanawiam jak te kobiety co ze mna pracuja utrzymuja dom, dzieci , ubiora sie i najedza. a moim jedynym obowiazkiem bedzie kupowanie zarla. ożesz w morde.:O

Gość weź się za robotę
a nie tu jęczeć na forum!!! Ja ci kasy nie dam.

mamie nie zaluje. walsnie napisalam, ze cas nieokreslony-moze oddac kiedy chce/bedzie miala. a faje to podstawa :classic_cool: prestane pozyczac-bedzie lepiej, gorzej gdy bede musiala pozyczyc;/

sie ćwoku wziełam!! jutro też arbeit znowu:O ylko niedziela wolna;/ ale soboty przynajmniej podwojna stawka.

a buty-ładne, ale nie uszlabym:) dziś sobie też upatrzyłam. koleżanka kupowala buty i lazila po sklepie a ja za nia z jednym ukochanym przytulonym do piersi:( kupie dopiero za mc (a kosztuja tylko 9dych) alez były piekne!!!!!!!!!!!!!!

Gość
I tak jestem za wielka na te buty,ale ostatnio mam pierdolca na punkcie obcasów :-D

to ja się pochwalę że w niedziele przepierdolę 140 euro mojej wypłaty na wirtualny poker

ja też-od roku ale za wysokich nie kupuję i raczej stabilne i grubyy obcas jak na mnie to i tak dużo-od zawsze biegałam w wosjkowych trepach albo conversach ale to co dziś widziałam.. były po prostu przecudne!! jak tylko kupie to sie pochwale na kafe:P

Gość Oj znam ten ból
Mam to samo. Mało mnie cieszy ta wypłata. Zarabiam 1000 z malutkim hakiem. Najwięcej idzie na żarcie. Kosmetyki, reszta spłata rat. Ni chu chu żeby odłożyć na coś, albo ja nie umię się rządzić albo się nie da dobrze gospodarować tysiącem na miesiąc. Fuck.

wirtualny poker? mi by bylo szkoda. pomarańczko nie da sie tysiaca rozplanowac na mc. znasz jakas rodzine gdzie po tys sie zarabia i do konca starcza? to co dopiero np mi , a ja przeciez ani dzieci ani rachunkow. tylko karmie chłopa i psa a oni maluśko jedzą:P

Gość
kciuk to pokaż chociaż podobne bo ciekawość mnie zżera ja jestem straszna buciara :-D