Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający12347777

włosy na rękach

Polecane posty

Gość Pytający12347777

Dlaczego kobiety nie golą/depilują włosów na rękach (przedramionach)? Przecież to wygląda obleśnie. Nie rozumiem jak można golić nogi a ręce zostawiać okłaczone.

Gość rin tin tin
poniewaz depilacja poza wzgledami estetycznymi niesie za soba takie skutki jak podrazniona skora, wrastajace wlosy. to wyglada ladnie? myslisz ze to nie boli?

Gość Pytający12347777
W takim razie nóg też nie depilujesz z tego powodu?

Gość rin tin tin
na nogach depiluje bo wygladaja jak u szympansa, na rekach nie, moze i sa ale to nie powod zeby sie bawic w podraznienia

Gość maramarmara
a dla niektórych kobiet włosy na rękach u mężczyzn też wyglądają strasznie, golisz?

Gość Pytający12347777
Jeśli mogę coś poradzić to po prostu zmień metodę depilacji.

Gość Ananassssss
podepiluj sobie kolego przez kilka dni całe ciało łączne z dupą i przodem i rękami to zobaczysz jak to miło... a dopiero potem wymagaj perfekcji

Gość Pytający12347777
Wiem, że to boli, ale przecież nie musicie tego robić codziennie. Jeśli nie jest to typowe golenie maszynką to starcza na długi czas.

Gość maramarmara
najpierw sam spróbuj to zobaczysz

Gość OsiaaaaX3
moim zdaniem to od dziewczyny zależy, jak jest brunetka to faktycznie powinna coś z tym zrobic, to to nie zbyt estetyczne ale jak te włoski są jasne i cienkie... to bez przesady :)

Gość Pytający12347777
Gdybym czuł taką potrzebę, żeby ogolić włosy na rękach to na pewno bym to zrobił, bez względu na ból. Ale jeszcze nie spotkałem się z ani jedną kobietą, której przeszkadzałyby włosy na rękach u faceta. Ogólnie przyjęte jest, że facet ma być owłosiony i tyle...no może poza niektórymi miejscami.

Gość depiluj się przez 3 miesiące
wszędzie tam gdzie wymagasz depilacji od kobiety, metodę możesz sobie wybrać sam. Po takim eksperymencie wróć tutaj i napisz jakie wrażenia.

Gość widzisz nie depilujesz
bo nie masz takiej potrzeby. A może kobiety tez nie mają takiej potrzeby?

Gość kjkjbjk
ja mam jasne wloski, widac je tylko z bliska i w życiu bym ich nie zgoliła, w życiu, bo potem musialabym to robić co drugi dzien

Gość zmieniam zdanie
Pytający12347777 Gdybym czuł taką potrzebę, żeby ogolić włosy na rękach to na pewno bym to zrobił, bez względu na ból . Ale jeszcze nie spotkałem się z ani jedną kobietą, której przeszkadzałyby włosy na rękach u faceta. Ogólnie przyjęte jest, że facet ma być owłosiony i tyle...no może poza niektórymi miejscami. Poczuj więc tą potrzebę :p Przyjęte jest , ale w Polsce. Wyjedź za zachodnią granicę, a zobaczysz ZADBANYCH mężczyzn. Później Polacy dziwią się, że Polki się obcymi facetami zachwycają :-o

Gość Atrakcyjna25
A ja mimo, że nie mam tych włosów zbyt gęstych to jednak depiluje sobie woskiem, robię to od 3 lat i nie wyobrażam sobie z powrotem zapuścić tam włosów. Po prostu uwielbiam mieć aksamitnie gładką skórę. Pozatym na całym ciele nie mam żadnych innych włosów poza włosami na głowie :) Polecam!